Sevgili Arkadaşlar,
Sorgun ormanları katlediliyor. Bu katliam karşısında duyarsız kalmayalım! Ormanlarımız bizim akciğerlerimiz. Bizleri soluksuz bırakmak isteyenlere karşı çıkalım!
http://www.ralf.us/sorgun/
SORGUN ORMANLARI
www.dokunma.com
Sevgili Arkadaşlar,
Sorgun ormanları katlediliyor. Bu katliam karşısında duyarsız kalmayalım! Ormanlarımız bizim akciğerlerimiz. Bizleri soluksuz bırakmak isteyenlere karşı çıkalım!
http://www.ralf.us/sorgun/
SORGUN ORMANLARI
www.dokunma.com
Akdeniz'in akciğeri onlar.O kadar da güzeller ki.Ne yapabiliriz bakalım.
Oy verdim Kübra, elimden şu anda başka birşey gelmiyor.
Bende oyumu verdim. Bizleri ta oralardan uyardığın için sağol.
Kubracim cok uzucu
burayi gelip gorseler keske adamlar 1 agac yetistirebilmek icin tek tek her agacin altina sulama hortumlari doseyip suluyorlar.
sadece yesillik gormeye omana gidiyorlar.
1 agac katledeni hapse atiyorlar.
benim ulkem neden boyle neden var olani yasatmak ve degerlendirmek yerine yok ediyorlar.
cok sinirlendim cok.
fakat verdigin siteye girip oy veremedim cunku buranin servere tarafindan bloklanmis bir site su an icin.
aynen su yazi cikiyor tikladigimda
We apologize the site you are attempting to visit has been blocked due to its content being inconsistent with the religious, cultural, political and moral values of the United Arab Emirates.
ama ben e mail attim bunu duzeltmeleri icin,eminim kisa surede duzletirler ve bende oyumu kullanirim.
aslinda oy kullanmaktan ote birseyler yapilmali
duyarsız kalamayız....
bende oyumu verdim. elimizden başka birşey gelememesi ne kadar kötü. Yakında memleketimizde ağaç kalmayacak.
Çocuklarımız için üzülüyorum. onlar ileride ağaçları bile tanıyamayacaklarından korkuyorum.
heryer taş yığını olmaya başladı.
Çok kötü bir durum çokkk..
sevgileerrr
Şiddetle kınıyorum.
Ağaç dikme günleri yapılıyor.
Oraya buraya şu kadar ağaç dikildi
diye tv.larda show yapılıyor.
Bu haberi hiç duymadım,
TEMA VAKFI bişey yapamazmı
Birde bişey yazmak istiyorum.
Safüre Merter de oturuyor cadde boyunca
bütün ağaçların yaprak kısımlarını kesmişler.
Sadece odun yığını kalmış
Nasıl kötü ve korkunç görünüyor.
Neden böyle yapmışlar acaba
PROTESTOYA BENDE KATILDIM, BAZEN DON KİŞOT OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM AMA GAMSIZ BAYKUŞ OLMAKTANSA BUNU YEĞLERİM, KAYSERİ'DE DE GEÇEN GÜN BİR CADDENİN YAYA KALDIRIMINDAKİ AĞAÇLARI KESTİLER KALDIRIMLARI KIRDILAR, NEDENİNİ SORDUM, ELEKTRİK KABLOSU DÖŞÜYORLARMIŞ, TEPKİ GÖSTERDİM, ELEKTRİK Mİ? AĞAÇ MI? DEDİLER.ÜLKEMİZİN GELECEĞİYLE İLGİLİ KARAMSARLIĞIM ARTIYOR AMA EN AZINDAN BİREY OLARAK ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYORUM VE ÇOCUĞUMUDA ÖYLE YETİŞTİRECEĞİMİ BİLİYORUM, SANA DA TEŞEKKÜR EDERİM, SEVGİLER,...
Oyumu verdim.
Annecocuk Ormani yapmakla ilgili bir projemiz vardi ne oldu ona? Bilen varmi???