canım bana çok güzel moral oldun çok teşekkür ederim bunuda atlatıcaz mutlaka ama anne olmak kolay değil biliyorsun öpüyorum seni
canım bana çok güzel moral oldun çok teşekkür ederim bunuda atlatıcaz mutlaka ama anne olmak kolay değil biliyorsun öpüyorum seni
çok teşekkür ederim canım. sanada geçmiş olsun beni anlıyabiliyorsun elimden geldiğince bebişim için güçlü olmaya çalışıyorum. 5 günde 3 kilo vermişim sıkıntıdan. bunuda atlatıcaz allahın izniyle
konuyla yakından ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ameliyatla giderilecek ama o ameliyat olana kadar ben ne olacağım bilmiyorum inanırmısın her kucağıma aldığımda içim eriyor. verdiğin adresler için çok teşekkür ederim
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun dr. nosunu aldım mutlaka görüşeceğim. çok sağol
canım benim hoş geldin. çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah hemen.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Erken teşhis edilmiş olması gerçekten sevindirici.Umarım başarılı bir operasyonla bebeğin sağlığına kavuşur.Rutin dr kontrolleri gerçekten çok önemli kesinlikle ihmal edilmemeli.Tekrar geçmiş olsun.Sevgiler...
Oğluşuna Allahtan şifa diliyorum...
Tam yerine geldin arkadaşım dostlukta derte sıkıntıda tasada mutlulukta neşede hepimiz her an yanındayız bunu unutma!
Sitede demetk var İstanbulda eşide doktor bildiğim kadarıyla ama branşını bilmiyorum özeline yazarsan sana yardımcı olur..
Benim Kayseri de can dostum var güzel yerdir büyük şehir havası yarımda olsa ..
Bir de anlatırmısın nasıl farketti doktor teşhisi neye göre koydu..
oğlunun resmine bayıldımmm kocaman bir MAŞALLAH
geçmiş olsun. erken farkedilmesi ne kadar şanslı olduğunuzu gösteriyor. bizler her zaman manevi destek olarak buradayız. dualarımız sizinle.
sevgiler
Pınar aramıza hoşgeldin.Bu siteye üye olduğuna pişman olamazsın arkadaşım.Sana şuan en çok gerekli olan morali ve desteği burada bulabilirsin.Bebişine acil şifalar diliyorum.Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
İzmir'den sevgiler sana,
geçmiş olsun, erken farketmeniz büyük şans. kolaylıklar diliyorum. İNşallah en kısa zamanda atlatırsınız ve küçük oğlun sağlığına kAVUŞUR.