yeni olduğum için diğer üyeler hakkında pek bilgim yok ama anneler gününe kadar herkes buraya bir isim yazsın anneler gününden bir gün önce en çok ismi yazılan üye yılın annesi seçilsin. ne dersiniz?
yeni olduğum için diğer üyeler hakkında pek bilgim yok ama anneler gününe kadar herkes buraya bir isim yazsın anneler gününden bir gün önce en çok ismi yazılan üye yılın annesi seçilsin. ne dersiniz?
bence harika bir fikir
ilk aklima gelen aday ADRIAAN (ZERRIN)
Bütün anneler yılın annesidir bence.
Böyle bir forum daha önce açılmış ve ADRİAAN yılın annesi seçilmişti.
Bilgilerinize.
Seçilebilir tabii ama daha önce Zerrin için açılmıştı zaten böyle bir forum. Benim içinde her anne yılın annesidir.Yani tüm anneler benim adayım..
bence yapmayalım.
annelik ölçülebilecek bir kavram değil bence..neye göre yılın annesi,niçin yılın annesi..
hepimiz yılın annesiyiz desek o da çok soyut..
boş verelim dağınık kalsın..
herkes kendine göre fedakardır.Buradan bilemeyiz kimin nasıl olduğunu.O sebepten polimik yaratmamak için bence herkes yılın annesi.
Siteden değil fakat;her türlü tehlikeyi göze alıp yedizlerini doğurmak isteyen sibel anne bence yılın annesi olmalı.
sevgiler
katılıyorumminedafne yazdı:
bence yapmayalım.
annelik ölçülebilecek bir kavram değil bence..neye göre yılın annesi,niçin yılın annesi..
boş verelim dağınık kalsın..
ben de mineye katılıyorum..
boş verelim dağınık kalsın..[/quote]
katılıyorum