Başlığa bakmayın şuan bu şarkıyı dinliyorum çok beğeniyorum sesi,müziği mükemmel.
Geleyim asıl konuma
Uzun zamandır ayaklarımın kontrolünü ihmal ediyordum.Doktora sonunda gittim ama işe yaramadı.Psikolojik mi yoksa gerçekten mi bu ağrıları hissediyorum emin değilim emin olduğum dündne beri iyi değilim
Ayaklarım fena halde sızlıyor.Çocuklar okulda beni bekliyor.Salih beni bekler bense bırakın beni oturacağım diyorum Oturmakta çözüm değil dizlerimi bükersem açarken zorlanıyorum
Bende ki sorunu bazı arkadaşlar merak etmiş ayrı ayrı mesaj yazmaya vaktim yoktu burdan durumum hakkında bilgi vereyim.
Bir buçuk sene öncesinde dizlerimden ameliyat oldum.Kıkırdakta sorun vardı.Şimdi o sorun ortadan kalkmış.Ama bende ki ağrılar ortadan kalkmadı.MRI çekiminde menisküslerde dejenerasyon olduğunu ameliyata gerek olmadığını daha doğrusu yaşımın genç olduğunu ilerde daha ciddi sorunlarla (temelinde ki kıkırdak sorunundan dolayı) karşılaşabileceğimi söylediler.
Ben öyle canı kıymetli biri değilimdir kolay kolay yatmam ama harbiden ayağa kalkamayacak kadar halsiz hissediyorum daha doğrusu sızlıyor......
Neyse önümüzde ki günlerde başka bir doktorla görüşeceğim.Benim sorunum bu arkadaşlar.
Yalnızlar Treni deidm de insan şu hayatta ne yaşarsa yaşasın kendine iyi bakmalıymış.Son yolculuğa değerli dostum Demet'in de dediği gibi yalnız çıkıyorsunuz......
Sağlıklı günler.