Geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin Pınar'cım...
Güzel haberlerini bekliyoruz. Seni ve bebeğini öpüyorum...
Sevgiler,
Geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin Pınar'cım...
Güzel haberlerini bekliyoruz. Seni ve bebeğini öpüyorum...
Sevgiler,
Çok geçmiş olsun.Dilerim ameliyatdan sonra her şey yoluna girer.Sağlıklı günler diliyorum.
Hosgeldin pinar,
Gecmis olsun, insallah her sey yoluna girer,bebegine saglikli bir yasam dilerim
Öncelikle hoşgeldin umarım bebeşin en kısa zamanda iyileşir geçmiş olsun.
Merhaba Pınar,
Hoşgeldin ve çok geçmiş olsun.Erken fark edilmiş olmasına sevindim umarım iyi bir cerrah bulursunuz ve oğluşun en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Sevgiler
merhaba hoşgeldin.çok geçmiş olsun.Allahtan çaresi var.
benim oğlum hidrosefali hastası ve 4 kere ameliyat olsu.şu an şant takılı.tedavisini cerrahpaşada Dç.Dr. nurperi gazioğlu beyin cerrahi doktoru yapıyor.onun gözetiminde ve çok memnunum.tavsiye edebilirim.Tell : 05553513344- 4143000
imşallah yardımcı olabilmişimdir.
öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim çaresi var ama oğlum çok küçük ve ameliyat olacağını düşündükçe çok kötü oluyorum bunada şükür
çok teşekkür ederim canım insanın başına ilk defa gelince ne yapacağını şaşırıyor. annemi şimdi daha iyi anlıyorum
çok teşekkür ederim bu arada bebişin çok tatlı allah uzun ömürler versin
evet çok güzel mesajlar aldım ve moralimin çok kötü olduğu bu zamanda bana ilaç gibi geldi. ayakta durmaya çalışıyorum ama küçük bebişimi her kucağıma alışımda ve ameliyat aklıma gelince içim eriyor. başıma ilk defa böyle bir şey gelince çok panik oldum ama mantıklı düşününce bunada şükrediyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hoşçakal