1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ne Moda

Ne Moda

Bu yaz hippiler geri dönüyor. Modacılar 2005 ilkbahar yaz sezonunu “boho trend” olarak adlandırmış. Çingene etekler, parlak kemerler, tığ işi, etnik aksesuvarlar, patchwork (Türkçe meali parçalı bohça) baskılar, batik kumaştan elbise ve etekler ve bol erkek pantalonları çok moda. Yaşasııın hepside tam bana göre. Yani rahatlığı seven ve hareket özgürlüğü kısıtlanınca deliye dönenler için. Upuzun rengarenk bir eteğin altına istediğiniz renkte bir babeti geçirince kimse sizi tutamaz. Elbette beni de.

2005 yazının bir güzel yanı da aksesuarlar. Özellikle takılar. Kocaman takılar çok moda. Üstelik bu takı işini istediğiniz kadar abartabilirsiniz. Hep “acaba dirseğime kadar bilezik taksam nasıl olur?” diye düşünmüşümdür. Bunu bu yaz kesin deneyeceğim. Üstelik artık hemen hemen her markanın, "bunların arasıda önde gelen Türk markaları da var", kendine ait bir aksesuar mağazası var. Yani çok şanslıyız. Özellikle ahşap halka küpelerden bir tane edinmekte yarar var. Taksim Halep Pasajı’nda kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ya renklere ne demeli. Şimdi burada teker teker renkleri sayamayacağım. Gözünüzü kapatın ve tüm renkleri düşünün. İşte onların hepsi içiçe girmiş. Yani eğer kilolarınız yüzünden her zaman siyah giymeyi tercih edenlerdenseniz, hemen kilo vermeye başlayın. Çünkü birkaç aya kadar siyah birşey bulamayabilirsiniz. Zaten bilmem duydunuz mu ama “siyah zayıf gösterir” tezi çoktan çürütüldü. Önemli olan vücudunuzu tanımak ve ona göre seçim yapmak. İsterseniz beyaz giyin isterseniz turuncu, kırmızı, pembe, yeşil (yazın renklerinden birkaç tanesini sayayım dedim).

Taşlar, pullar ve payetlerin benim hayatımda yeri yoktu. “Neme lazım şimdi ışıl ışıl dolaşmaya ne gerek var” diye düşünürdüm. Ama bir de baktım daha yaz gelmeden birkaç tane pulu payetli şıkır şıkır üst almışım. Ama gerçekten de yasak savuyorlar (bu da annemin lafı). Yani her yerde giyebiliyorsunuz. İster gündüz kotun üstüne giyin, ister gece bir pantalonun üstüne. Yani bir taşla birkaç kuş vurmuş oluyorsunuz.

2005 ilkbahar yaz sezonunun en sevmediğim yanı ise şu gömleklerin üzerine takılan kemerler. Çocukken de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Ama bu yaz çok var. Benden söylemesi.

Gelelim birçok kadın gibi benim de en çok sevdiğim konuya. Ayakkabılara. Bu sezon babetler yine çok “in” (ne demekse) yani çok moda. Ama dolgu topuklarında onlardan kalır yanı yok. Ama size bir tavsiye; eğer topuklu ayakkabılarla benim gibi kavga ediyorsanız, dolgu topukları hiç denemeyin. Ben kendimi, “moda diye herşeyi yapmak zorunda değilsin canım!” diye teselli ediyorum.
    Gulin tomay

www.modaturkiye.com

2. Re: Ne Moda

Ben aslında kendine yakışanı moda diyorum ama modayada uymaya çalışıyorum. Bu seneki yazdığın şeylerin hepsi tam benim tarzım Ben pullu dantelli kıyafetlere bayılırım Renk olarakta kızımın rengi pembeyi çok severim.Topuklu ayakkabılar terlikler benim tercihim ya her geçen gün ne kadar güzel şeyler çıkıyor dimi Takı deseniz hastasıyım bende O yüzden de kendim birazda uyguna getirebilmek için vaktim olduğu zamanlar takı kursuna gidiyorum

Re: Ne Moda

Bu sene herşey cıvıl cıvıl renk cümbüşü.Etekler buluzlar ve elbiseler tabbiki fırfırlar yine moda.Geçenlerde Özdileğe gittik giysilerde takılarda aklım kaldı.Birde merserize tunikler renk renk.Şu kotlara kemer olarak bağlanan flarlarda harikaydı.Ben modanın bana yakışan herşeyini takip etmeye çalışıyorum.Üzerimde deniyorum eğer iyi durursa alıyorum durmazsa sırf moda diyede hiçbirşey almam.Ama bu sene vitrinler gerçekten süperrr

4. Re: Ne Moda

füsun bu sene kıyafetleri ben çok beğendim belkide ruhumu yansıtıyor rengarenk pırıl pırıl ee tabi abartmadan...dün alışverişteydim kemer niyetine kolye gibi zincirler moda (gerçi olmasada ben takarım)kendime aldım dayanamadım aldımda aldım kii paramın bittiğini farkedene kadar.
    gülin tomayı çok severim lıfe stiyle programını sunuyor,kıyafetlerini beğenmezdim,çok çocukça giyinirdi(bana göre) demek oda benim yola gelmişsessizce kutluyorum kendisini...

benim burdayken ayakkabida tercih ettigim bir marka aldo onun bu yaz moda olan ayakkabileri ve sandaletleri.

aksesuar

gercekten bu sene cok guzel vitrinler.
    hele burada hint isi falan seyler satan magazlar var,modernize edilmisleri tabii.
    taptim gecen gun ama sonrada kendime baktim ve sisko once zayifla dedim

ya bikini mayo modellerine ne demeli super seyler var yine bu sene .

Re:ELA

gamzecim ben su en bastaki cicekli terlige bayildimmmmmmmmm

Yaa fusun soyle bir boydan resmini gonderde sisko olup olmadigini bir gorek ya cok merak ettim simdi... kendini bu kadar dusurme yaw asil sen beni gor..Yaz geliyor yine asil ben yaglarimizi nerde saklayacagim... kisin en azindan kislik kazaklarla falan sakliyorduk

Urdunde bile renkli ayakabilar(turkuaz, mor, pembe, mavi ayakabilar) apartman topuklar yine moda,, birde desneli buyuk 70 yillarin elbiseleri yada top lar.... aaaa cantalari unutmuyalim, bocuklu ayakkabilar bikini ve mayolarin ustunde bile var...