Benim en çok bu logo hosuma gitti.. Çocugun basindaki yuva çatisi çok sicak bir hava vermis bence.. Çocuklarin koruma altinda oldugunu gösteriyor..
Benim en çok bu logo hosuma gitti.. Çocugun basindaki yuva çatisi çok sicak bir hava vermis bence.. Çocuklarin koruma altinda oldugunu gösteriyor..
Ben de en çok dördüncü logoyu beğendim.
Gerçekten güzel olmuşlar..
Bunların arasında sonuncuyu beğendim daha çok.
Bence birkaç çocuğu kucaklayan birini gösteren bir logo daha uygun olur..
Eğer imkan varsa Şafak değerlendirirse sevinirim..
cemilem,
sarı olan logoyu sevdim..sarı pek logolarda kullanılan renk değil,hatta şöyle neşeli bir turuncu da olabilirmiş..ya da her çocuk ayrı bir renk,sarı turuncu kırmızı mesela..
en üsttekiler olimpiyat logomuza benziyor sevmedim..lacivert olan pek ciddi..
en alttaki de güneş daha çok ocak ateşine benziyor..
ay böyle porofesyonel yorumlar yaptım işte..
en güzelini sen seçersin tabi..
Bence sarı en dikkat çekici.....
Cemile 4.Logo bence en iyisi..
Bende 4. logoyu beğendim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum arkadaşlarım. Ellerinize sağlık.
Şafak,ultralion yazdı:
Bizim Çocuklar gibi güzel bir oluşuma ufak bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize.
Logoları çizen arkadaşa bu konunun linkini atacağım.
Arkadaş sağolsun tamamen hatır için 5 değişik logo çalıştı.Elimizde alternatif olsun istedi.
Ama siteyi en güzel ifade edecek olanlar 4-5 gibi gözüküyor.
Çocuklara güneş doğması,yada sıcak bir catı altındaki heyacanını ifade ediyormuş gibi geldi bana.
Ama tek oya sahipsem Oyumu 4.resim için kullanmak istiyorum
Sitemizin bir logoya ihtiyacı vardı. öncelikle düşündüğün için teşekkür ederim... Gerçekten bizi mutlu ettin. Logoların hepsi bir birinden güzel ve emek harcanmış. Arkadaşının ellerine sağlık. sana da katkılarından dolayı tekrar teşekkürler..
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
BUNLAR DAHA DİKKAT ÇEKİCİ