Demek ki Semra da alinti yapmis biryerlerden..
Demek ki Semra da alinti yapmis biryerlerden..
kendimi bildim bileli annem muzik dinler... mutfakta radyosu hala gunde 15 saat calisir...
72'de pikap almis babam anneme ve kucuklugumde onlarca plagi vardi annemin... Ajda Pekkan, Zeki Muren, Iskender Dogan, Semiha Yanki, Nese Karabocek, Emel Sayin, Elvis Presley ve ayrica tango ve rock'n roll plaklari... hala bu sarkicilarin eski sarkilarini duydugumda burnumda bir ev kurabiyesi kokusu belirir, ayrica annemin " lay lay " larla sarkilara eslik edisini hatirlarim... elele dansederdik bazen annem, ben, abim... annemden kalmis olsa gerek abim de ben de hala her an her dakika muzik dinleriz, evde-arabada-mutfakta-kosarken walkman'le vs...
ben tum eski populer sarkilari severek dinliyorum, cocukluguma gidip geliyorum onlarla... hatta Turk filmlerinin muziklerine de bayiliyorum...
Arkadaşlar, Lili Marlin çalıyor radyo forekste, burasına bayılıyorum, hep eskiler çalıyor, 50, 60,70 lerden bazen 80lerden.
OLMAZ MI YAAA..OKUL FOTOĞRAFLARIMA BAKARIM.ÇOÇUKKEN BİLE MERAKLIYDIM NOSTALJİYE.HEP RESİMLERİ DÖKERDİM ORTAYA ANNE GEL ŞU KİM BU KİM DİYE SORAR DURURDUM.ŞİMDİ İNANÇ AYNI ŞEYİ BANA YAPIYOR.GEÇEN SENEKİ FOTOĞRAFLAR OLSA BİLE GÖZLERİM DALAR...
BİR ARKADAŞIM VAR DI (bEN O ZAMANALAR 15-16 YAŞLARINDAYDIM)18 YAŞLARINDA MAALESEF SİROZ DAN VEFAT ETTİ. SIKI BİR ELVİS HAYRANIYDI VE HATIRLAR MISINIZ BİLMEM COŞKUN EVCİM DİYE GENÇ BİR DANSÇI VARDI ONU DA ÇOK SEVERDİ.NE KADERDİRKİ ODA HASTALIKTAN VEFAT ETTİ.ELVİS LE İLGİLİ HABER VB DUYUNCA HEP O AKLIMA GELİR.
HÜZÜNLENDİM ŞİMDİ BAK.