hani olurya bi koku bir film bir şarkı sizi alır yıllar öncesine götürür burnunuzun direği sızlar kalbiniz hızla atar o günleri hatırlarken bunlar belki gençlik belki çocukluk yıllarınızdır...
benim her sabah dinlediğim bir şarkı var işe gelince ilk önce onu dinlerim artık herkes ezberledi şarkıyı eğlencelik...16-17 yaşlarımda sıkı bi rock dinleyicisiydim hala dinlerim ama gençlik başka tabiki ama o zamanlar bir akım vardıki çoğu kişi bilir acid müzik derlerdi şimdiki rap ve hip hopun kaynağı galiba ve acidin babası vardı Mc hammer "U can't touch this" bilirmisiniz dinlediniz mi hiç... bir rock müzik hayranıydım ama bu şarkıyada bayılırdım. şimdi ise her sabah bu şarkıyı dinlerim genç hissederim kendimi-gerçi çokta yaşlı değilim ama olsun yaş kemale eriyor nede olsa- gençleşirim o yıllara dönerim her sabah hani demişti ya aynur bir film şeridi gibi geçiyor.... benden de öyle geçiyor o yıllar sizinde varmı öyle eskiyi anımsamak için sık sık izlediğiniz filmler dinlediğiniz müzikler veya çıkarıp çıkarıp baktığınız eski kıyafetler fotoğraflar ne olursa... varmı