Çocuğunla "ne kadar zaman" değil "nasıl zaman" geçirdiğin önemli...
Çocuğunla "ne kadar zaman" değil "nasıl zaman" geçirdiğin önemli...
EVET CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
ÖBÜR MSJINA CEVAP VEREMEDİM ÇÜNKÜ GALİBA BENDEDE VAR HATALAR...
BİRAZ TEMBELİM BEN,BİRDE YAŞIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNDEN OLSA GEREK(19)SORUMLULUKTAN KAÇIYORUM
Evet Merveciğim,Ben durumu üç aşağı beş yukarı anladım sebebi ne biliyormusun?Çok erken anne+eş+çalışan kadın olmak,Aynen senin gibi benimde erken yaşlarda bu sorumluluklar bindi omzuma, ama benim annem çok anlayışlı idi,çocuğum küçükken gittiğim yerde huzursuz olmaktansa anneme bırakırdım,Allah annemden razı olsun,onun hakkını hiç ama,hiç ödeyemem,Duygularını apaçık annenle konuş,duygularını anlat,Ama birazda fedakarlık yapman gerek,heryere gitmeyebilirsin,hiçbirşey bekarlıkta olduğu gibi olmuyor maalesef...
Sevgiler
DOGRU YOLDASIN CANIM. AYNEN DEVAM
ayçiçeğim çok sağol
[quote]
merve1751 yazdı:
yoksa çalışan,sosyal faaliyetlerine önem veren,çocuğuyla geçirdiği saatleri dolu dolu yaşayan,aynı zamanda arkadaşlarıyla görüşen,gezen bir annemi?
OLAY BUDUR BENCEDE AMA BEN HEP OĞLUMLA OLMAK İSTERDİM.AMA AZ KALDI İŞTEN AYRILINCA HEP BİRLİKTE OLUCAM CANIM YAVRUMLA
Tabikide ikinci tercih! Bazıları anneliği herşeyden soyutlanmak olarak algılıyor. Bence çok yanlış! Dantel örüp evde çocuk bakan anneler biraz eskilerde kaldı. Sen bildiğin yoldan şaşma arkadaşım
Önemli olan nasıl olursa olsun çocuğumuzla gerçekten vakit geçirebilmek onunla iletişim kurmak ,paylaşmak .Ben hafta içi çok yoğun çalışıyorum kızımla çok az görüşüyoruz ama hafta sonu öyle güzel geçiyor ki.
Hakikaten hepimizin en çok sıkıntı duyduğu konu bu.Uzmanlar şunu söylüyor.Önemli olan bütün gün çocuğun yanında olup aynı fiziksel ortamı paylaşmak değil, onunla 10 dakika da olsa kaliteli zaman ayırmaktır.
Kesinlikle katılıyor ve uyguluyorum.Sen de doğru olanı yapıyorsun.
Sevgiler
Öncelikle Mervecim ilk mesajinda biraz calismayan anneleri kücümser gibi bir tavir hissettim. Ben calismiyorum, hicte dantel örüp tv seyredip yada baska seyler yapip kizimi ihmal etmiyorum. Sabahlari birlikte kahvaltimizi yapiyoruz, oyunlar oynuyoruz. Ipek öglen uykusuna yattiginda ben kendimle basbasa kaliyorum. Yemek yapiyorum, internete giriyorum, Ipek uyanikken yapamadigim seyleri yapiyorum. Ipek öglen uykusundan kalktiginda onunla birlikte yürüyüse cikiyoruz. Minimum 1,5 saat dolasip geliyoruz, kizimda temiz hava almis oluyor. Sonrasinda meyve saati biraz daha oyun derken babamiz geliyor. Babamiz geciremedigi zamanlari telafi etmek icin yorgun da olsa Ipekle oynuyor, ben yine gereken islerimi yapiyorum.
Ayrica diger mesajlarinda gördügüm kadariyla annen hakli canim. Haftaici zaten kizini fazla göremiyorsun, haftasonlari onu birakip gezmeye gitmek istemeni tuhaf karsiladim kusura bakma. Kizinla birlikte gezmeni tavsiye ederim. Bu zamanlari geri gelmeyecek emin ol, cok cabuk büyüyorlar. Neyse umarim sözlerimi yanlis anlamazsin.