bak kendinde diyosun daha önceden yapmazdı böyle şeyler diye bi kerecik affet hem nasıl olsa küs kalamıyosun pikniğin ve sevdiklerinle olmanın tadını çıkar
bak kendinde diyosun daha önceden yapmazdı böyle şeyler diye bi kerecik affet hem nasıl olsa küs kalamıyosun pikniğin ve sevdiklerinle olmanın tadını çıkar
gerçektende herkesin söylediği gibi erkeklerin çoğu öyledir.Sen tatlı canını sıkma dicem ama insan haketmediği sözleri duyunca canı gerçekten sıkılıyor.ama eminin hemen hemen her evde oluyor böyle şeyler.bence uzatmamaya çalış çünkü genelde o zaman konu daha başka yerlere sapıyor ve iyice uzuyor.En iyisi küs durup surat yapma derim fikrimi sorarsan ve lütfen üzülme.
Füsuncum bizde de çok sık olmasa da olur bu durumlar.
Son yarım saat kala filan hatırlanır nedense misafir çağırıldığı.
Ben acayip sinirlenirim,sonra o sinirle ve o kadar kısa sürede o evi nasıl toplarım inanamam.
Bir yandan da söylenirim kimse beni düşünmüyor diye.
Ya bak aklıma geldi ben bu akşam sanki misafir gelicekmiş gibi düşünüp evi toparlamaya başlayayım.
Bak sana yardımcı olacakken kendime çözüm buldum.
Arkadaşım sıkma canını olur mu?Sen güzel güzel yap pikniğini sonra biz rejimcileri kıskandır.
Öpüyorum seni ve Emreyi.
Çok haklısın canım ben de bana haber verilmesini isterim her zaman
EH ERKEKLERİN GENELİNDE VAR HERHALDE BU, AYNI SORUNU BENDE ZAMAN ZAMAN YAŞIYORDUM EŞİMLE,AMA GEÇENLERDE İYİ PARLADIM EŞİME VE BİRDAHA BÖYLE BİRŞEY YAPMAYACAĞINI UMUYORUM GERÇİ PARLADIM DEDİM AMA YANİ,NORMALDEN BİRAZ DAHA SERT BİR SES TONUYLA İKAZ ETTİM DURUMU İZAH ETTİM, VE ODA, EVET HAKLISIN KUSURA BAKMA. BİRDAHA OLMAZ DEDİ AMA YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYORMU DERSENİZ EVET BAZEN YAPIYOR...
SENDE BİR OTUR ETRAFLICA BU DURUMDAN RAHATSIZ OLUDUĞUNU İZAH ET.İNŞALLAH SORUN TATLIYA BAĞLANIR BÜYÜTME BENCE, EVET SENDE KENDİNCE HAKLISIN ASLINDA AMA ERKEKLERİN DOĞASINDAMI VAR BENDE ANLAYAMADIM.
ahh ahh tamn dayaklık bunlar.
dov diyorsun yani
oki hemen...
canım üzme kendini , bence sen haklısın ama su asamadan sonra da bir şey yapılamaz,fakat eşine kırgınlığını misafirlere caktırmadan belli et.
dün gece uzunca bir aradan sonra bende tartıştım.
konumuz ;gecenin 10 nunda kapıyı neden benim actıgım.karsımda garip bir adamla konuşuyorum , ufuk beni ve adamı duyuyor yani tanımadıgım bir insanla konuştugumu duyuyor ama gözünü tv ye dikmiş bir şey izliyor.en sonunda şarterler attı bende tabiiiii şimdi küsüm
senin olayını benzer bir şeyi 15 gün önce izmire gideceğim hafta yaptı.cok bunaldıgım için benden habersiz ilk defa misafir çağırmış.
iş çıkısı biraz alışveriş yapıp arkadaşımın dükkanına ugradım,dükkana girer girmez " sen ne arıyorsun burada ufuk bizi yemeğe davet etti "dedi.
bende eve telefon ettim , canım ben dışarıdayım sen masayı yemekleri hazırlarsın artık , madem misafir çağırmışsın.
tamam dedi
ve ben mişsafirlerle birlikte eve gidip bir güzel hazırlanmış masada yemeğimi yedim,çayımı içtim.
yani olayın keyfini çıkardım
canim cok haklisin bu gercekten bircok erkegin dikkat etmedigi konu bende sinir olurum ne evime nede gidecegim yere biri cagirilicaksa benim onceden haberim olmalidir en azindan psikolojimi ona gore hazirlayim ama Okan bu konuda benim cok hassas oldugumu bilir ve allahtan dikkat eder.
BENCE NAZAR DEĞDİ