N yapalım ya FALCI ;
BİZ BOYLE SAFİZ İSTE ..
SENDE OKU BIZI GUL BARI ..
N yapalım ya FALCI ;
BİZ BOYLE SAFİZ İSTE ..
SENDE OKU BIZI GUL BARI ..
dipnot 1 ) SAFLIK
YANLIŞ = SAF, APTAL
DOĞRUSU = DOĞAL, NATÜREL OLAN..
dipnot 2 ) tebessüm
YANLIŞ = GÜLMEK, ALAY ETMEK
DOĞRUSU = TATLI , İÇTEN , SICAK BİR TEBESSÜM.
YANLIŞ ANLAMAYA MÜSAİT OLANLARA DUYURULUR. SEVGİYLE KALINIZ.
böylesine akil veren bir sahis olarak siz birde CATLAK olmanin anlamini yazin o zaman. :-x
yüzsüzlügün daniskasi, yuhh
Günaydın
Çatlağız tabii, karnımızda, taa içimizde koca bir çatlak var ve o sayede tohumlarımızı orda büyütüp çocukları dünyaya getiriyoruz...Tıpkı çiçekler gibi
Sizler, siz erkekler ise çatlaksız, pürüzsüz kalaslarsınız, içinizde en ufak bir yer yok böyle mucizeler için
Bizden de size saygılar efenim, hoşgeldiniz
CemileZipak yazdı:
Günaydın
Çatlağız tabii, karnımızda, taa içimizde koca bir çatlak var ve o sayede tohumlarımızı orda büyütüp çocukları dünyaya getiriyoruz...Tıpkı çiçekler gibi
Sizler, siz erkekler ise çatlaksız, pürüzsüz kalaslarsınız, içinizde en ufak bir yer yok böyle mucizeler için
Bizden de size saygılar efenim, hoşgeldiniz
Biraz ağır olmamışmı yahu
iyiniyetli yaklasimin bir de acilimidan sonra.. iyi niyette kasit aramamali..
bence..
Öncelikle Vildan hanıma teşekkürler...
Bu yorumlar üzerine ne demeliyim bilemiyorum. bence yeni bir forum konusu olabilir. Ayşe Arman ben çatlağım dediğinde suç olmuyor. Ama ben tüm samimiyetimle birkaç kelime yazdığımda linç ediliyorum. Lütfen burası feministlerin sitesiyle belirtiniz. Lütfen eleştirilerinizi yaparken hakaret etme ucuzluğuna kaçmayınız. Lütfen çevrenizdekileri erkeklere duyduğunuz nefreti kişileştirip hiç tanımadıklarınıza saçmayınız. mevzu çatlaksızsa merak etmeyin ben çatlağım. baksanıza nelerle uğraşıyorum. Tebessümle kalınız.
‘Gel buraya küçük sapık lohusa’ diycek bana beraber olduğum adam, gözünü morartırım valla
Mır mır mır mır, marjinal olmaya çalışan, bir köşe kapmış bir gazetede, köşeciliğin köşelemek olduğunu sanan zavallının biri...
Bu kadının yazıları da beni hasta eder ya, hadi neyse
Yok canım, kasıt yok harbiden...
Arkadaş biz hanımlara çatlak demiş, ben de beylere "kalas" dedim, eşime de derim arada böyle şeyler, yeğenime de...
Ben çatlak olduğumu kabul ediyorum ayrıcana
Bu arada hoşgeldin Vildancım
Yeni üye bu arkadaş,eski olup yeni bir nick ile girmiş olsa bana teşekkür etmezdi
Hadi barışın....
Şimdilik(süresini bilmiyorum)iyilik meleği ben