Gelecek olan canımın içi ama uzak yoldan ilk kez evime geliyor
Filiz başka bir isteğin varsa söyle canım bu istediklerin ne ki az olmuş
Gamze bir iş yapamıyorum ki canım oturuyorum sinir harbi yaşıyorum
Gelecek olan canımın içi ama uzak yoldan ilk kez evime geliyor
Filiz başka bir isteğin varsa söyle canım bu istediklerin ne ki az olmuş
Gamze bir iş yapamıyorum ki canım oturuyorum sinir harbi yaşıyorum
ben kendi halimi anlatayımda durumuna şükret.pazar gününden beri gazımız kesik (lpg kullanıyoduk doğal gaza geçiyoruz)doğal olarak evimiz buz gibi.EE gaz olmayınca ocak çalışmıyo yemek yapamıyorum yemeği geçtim çocuğa sür ısıtmak için kırk takla atıyorum.kettle da su kaynatıp biberonu içine oturtuyorum falan.Bu arada kombi çalışmayınca tabi sıcak su yok yıkanamıyoruz.Üstüne bu gün bide elektrik kesildi arıza olmuş.Elektrik kesilince suda gitti.Al sana cümbüş.Bide üstelik eşim şehir dışında evde oğlanla yanlızım çıldırmak üzereyim.Evden bir yerede gidemiyorum günde 3-5 kere doğalgaz için kontrole geliyoler sağı solu kontrol ediyolar.Ya arkadaşım şimdi suyum yok diye ağlama benim halimi düşün bide.
gözde& anne kalüferlerimiz ne zaman ısınıcak diye soran dağhan
Bak unuttum bu şu anda evde olan tek şey su istersen birkaç bidon yolluyım sana ))))))
gözde
Halime binlerce şükür
Arkadaşım su,elektirik,ve doğalgaz olmadan hayat duruyor
Cozumu var aysegulum, ozur dileyerek disarida agirlasan olmazmi.
Zor bir durum cunku,sinir harbi yasiyorsundur simdi,
Nurcan abla senin bu mesajı okumadan senin foruma aynı şeyi yazmışım Eğer olmazsa öyle yapacağız dua ediyorum gelsin diye.
Dün gece 2 de kalktım (saati kurmuştum) sular hala inat edip gelmemiş.5'te kalktım hala kesik sonra bir uyandım musluktan su damlıyor nasıl sevinmişim anlatamam Hasretle gidip musluğu açtım akan suya bakıp şükrettim Bu arada saat 7 kalkıp sarmamı yaptım.Daha sonra mantıyı yaptım 2 günlük susuzluğun verdiği temizliğide yaptıktan sonra saat 14 olmuştu ve hala sular akıyordu
Merak eden arkadaşlarım varmış bu nedenle yazdım
sevindim
ayşegül,
kişi başı 20 litre suyla ne yapacaksın,suni gölet mi kuracaksın arkadaşım)
geliriz valla sonra gölet kenarı pikniğine
okudum aklıma,Levent Kırcanın skeci geldi....
ALO iskicim
Ne diyeyim şekerim Suyun Bol olsun