bugün cuma mübarek gün..konuyu öne çekip..Sevap işleyim
bugün cuma mübarek gün..konuyu öne çekip..Sevap işleyim
BULUŞUN KOKOREÇLERİNİZİ YİYİN SİZDE RAHATLAYIN BİZDE RAHATLAYALIM
Max,
Webmaster'a Yeşim'den izin çıktı mı? 20 Martta O da geliyor mu? Ama bunca laf üzerine sen, Şafak veya Murat'tan herhangi biriniz o buluşmaya gidemezse öncelikle Webmaster'dan, sonra sitedeki (fırsat kollayan) annelerden çekeceği var... En iyisi siz 19 Martta buluşma yerine gidin ve orada yatın. Ne olur ne olmaz tarafik vb. durumlar söz konusu... Ben hatırlatayım dedim...
Al ali yi vur Webmastere ...web gelemez yeşim izin vermez...sen istanbulda olsaydın sende gelemezdin..malum meralaliutku yazdı:
Max,
Webmaster'a Yeşim'den izin çıktı mı? 20 Martta O da geliyor mu? Ama bunca laf üzerine sen, Şafak veya Murat'tan herhangi biriniz o buluşmaya gidemezse öncelikle Webmaster'dan, sonra sitedeki (fırsat kollayan) annelerden çekeceği var... En iyisi siz 19 Martta buluşma yerine gidin ve orada yatın. Ne olur ne olmaz tarafik vb. durumlar söz konusu... Ben hatırlatayım dedim...
Ali söz verdi. Eğer ist. gelirse akşam çocuğa bakacak.
biz meral'le dışarı çıkcaaazzz
sadece akşammı..ali hep çocuğa bakıyoooo akşamı sabahı yok..24 saat onlineaynur-anneoldum yazdı:
Ali söz verdi. Eğer ist. gelirse akşam çocuğa bakacak.
biz meral'le dışarı çıkcaaazzz
kimsecikler yokken öne çekeyim
allahım yarın yağmur yağsınnnnnnnnnnnnnnn
EEEE ne olmuş..bizde romatik romantik kokoreç yer..romantik romantik maçımızı seyyrederizmine_bal yazdı:
YAWWW SİZ ERKEK ERKEĞE GİTMİYORMUSUNUZ ??maximum_moment yazdı:
EEEE ne olmuş..bizde romatik romantik kokoreç yer..romantik romantik maçımızı seyyrederizmine_bal yazdı: