Yarın sabah kahvaltiya misafirim geliyor .
Gecenlerde bir arkadasimiz "kahvalti onerileri" diye forum acmisti ve herkes birseyler onermisti .
O foruma ihtiyacim var su anda ..
kim yardimci olabilir bana ?
Yarın sabah kahvaltiya misafirim geliyor .
Gecenlerde bir arkadasimiz "kahvalti onerileri" diye forum acmisti ve herkes birseyler onermisti .
O foruma ihtiyacim var su anda ..
kim yardimci olabilir bana ?
yaw demet ne çok misafirin geliyo yahu
hizmetten memnun kalan bidaha geliyo
yapma şöllle güzel şeyler güzelim...
Demet o kahvaltı cocuklar içindi bir arkadaşın cocugunun okuldan arkadaşları gelecekti onun için yazmıştı sana çok uyacağını sanmıyorum
hazır yufkadan börek yap şu sigara böregi gibi sarılanlardan içi patatesli peynirli kıymalı artık nasıl arzu edersen
sarımsaklı peynirli ekmek yapabilirsin bir biktar teryağının içine 2 diş sarımsak ez karıştır bunu ince ekmek dilimlerine sür üstüne kaşar peyniri üstüne kekik fırına ver ohh mis gibin oluyo
Patates Kroket
GEREKLİ MALZEMELER (6 Kişilik)
• 3 Adet Orta Boy patates
• 2 Adet Yumurta
• 1 Tatlı Kaşığı Nişasta
• 2 Çorba Kaşığı Ezilmiş Beyaz Peynir
• 3-4 Dilim Salam
• 1/2 Su Bardağı Un
• 1 Adet Yumurta Sarısı
• 1/2 Su Bardağı Galeta Unu
• Tuz , Karabiber
• Kızartmak İçin Sıvıyağ
YAPILIŞI
• 3 adet patatesi haşladıktan sonra, rendeleyelim. Üzerine 2 yumurtayı, 1 tatlı kaşığı nişastayı, karabiberi, 2 çorba kaşığı ezilmiş beyaz peyniri, küçük küçük kesilmiş salamları ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice yoğuralım.
• Patates hamurundan ceviz iriliğinde parçalar koparalım. Yuvarlayarak, şekil verelim. Patates toplarını önce una, sonra çırpılmış yumurta sarısına son olarak da galeta ununa bulayalım. Derin bir tavada sıvı yağı kızdıralım. Patates toplarını kızgın sıvı yağda, tavayı arasıra sallayarak kızartalım. Fazla yağının süzülmesi için kağıt mutfak havlusunun üzerine alalım. Ilınınca servis yapılır
biri beni çağırdı sanrım..
yok arkadaşım (deha 2003) ne alakası var cocuk falan.tık tık ı bi okusaydın bunu yazmadan önce..