Bu ara kendimi spora ve diyete adadım.
VERECEĞİM KİLOLARIMIIIIIIIIII
Başka bir şey düşünmüyorum.
Vallaha hangını desem bılmem. Bunları dusunurken ne kadarda becerıklı oldugumu anladım AFERIN BANA Örgü bende ,takı bende ,kara kalem resım calısmaları bende .
Dıyeceksınız neler yapıyorsunkı orgu olarak yenı ögrendıgım oklavadan bere yapıyorum . Takı dersenız ne ıstersenız o .Resım calısmama gelınce portre calısmalarına merak saldım gene cıcek bocek cızmekten sıkıldım Vallaha arada dusunuyorumda ahsap boyamayadamı gıtsem dıye .Ama bu seferde buradan uzak kalırım korkarım.Benden hoboler bu kadar yenılerını en kısa zamanda eklıyecegım ınsallah
YUZME VE SQUASH HOBOLERIMDE VAR AMA ARTIK HOBILIKTEN CIKTILAR TABII YASAMIN BIR PARCASIN OLDU.BUNLARDAN BIKAMIYORUM.
kizlardan vakit buldukca dantel oruyorum. ayrica bugunlerde marangozluga merak sardim. Bir ayakkabilik bir de kitaplik yaptim.
Yakin bir zamanda kizlar uyuduktan sonra, geceleri mutfagima bir hali ormek niyetindeyim.
Cemileninde dedigi gibi bahar kapida.cicekler bakim ister. Gullerimi cogaltip bakimlarini yapacam.Ayrica evin icindeki ciceklerimi de arttirip bu hobimi genisletmeyi dusunuyorum.
Quliting (yorgancilik) adinda kumaslari birlestirerek yapilan bir ugrasim var.Uzun zamandir onu ihmal ettim, kumaslarim birikti, ondanda yatak ortusu yapacagim.
bir de yaz gelsin kamp yapip bisiklet surmek ailece hobimizdir bizim. Balik tutmak cadir keyfi yapmak,vs.
Iste boyle.
Ben hobisiz olanlardanim...
Ama sanmayin ki vaktim bos bos oturarak geciyor ben organizatörum
Yakinda goreceksiniz neler ile ugrastigimi
Sevgili Vildan
Valla ben bir yıldır Merve'ye kazak yapıyorum.Bahar geldi ve ben hala bitiremedim.Artık seneye giyer
en son sezine kışlık önden fermuarlı uçuk eflatun bir hırka bitirdim şimdi kızım kadar sevdiğim bir ufaklığa yazlık bluz örüyorum merserize onu bitirdikten sonraki planım aynı yazlık bluzdan sezine örmek ben çok marifetli ve becerikli bi kadınım )))))))
Bugünlerde birhayli yoğun geçiyor günlerim.Haftada üç gün spora gidiyorum.Bİr gün eğitim gönülleri vakfında çocuklarla vakit geçiriyorum.Çok maymun iştahlı birisi olduğum için başlayıp bıraktığım birçok yarım işim var evde olduğum zamanlar oğlumdan fırsat buldukça şimdi onları bitirmek kararındayım.Patchwork bir örtü,dantel fiskos,boncuk işleme bir örtü ve dün akşam başladığım merserize bir kazak.Aslında böyle çok iş oldumu iyi oluyor,birinden sıkıldın mı ötekine devam ediyorsun bir bakmışsın aynı anda birçok şey üretmişsin.
benim en büyük hobim puzzle yapmak şu anda kaplumbağa terbiyecisini yapıyorum.biraz ağır gidiyor ama çok keyifli oğlumdan işimden ve ev işlerinden fırsat buldukça devam
hobilerine zaman ayırabilenler ne şanslı.. benim böyle bir zamanım yok maalesef.. olsa eskiden olduğu gibi, çerçeve, takı ve boyama yapardım.. şu halı fikri de güzel.. bir denemeli..