Silahşörler
Silahşörler
hee yaaa..malum bu aralar sitede gurubal enfeksiyon var ya bizede bulaştımı neGökçe-Kayra yazdı:
max..nerde buluştuğunuzu söyleyinde bomba ihbarında bulunalım... bu arada duyduğuma göre grup oluşturmuşsunuz...grubunuzun adı ne? anneleri çekemeyenler grubumu?maximum_moment yazdı:
Değerli sihaşör arkadaşlarım...sevgili babalar...
tahriklere kapılmayın...
bunlar dahili ve harici bizi çekemeyen grup
ultralion yazdı:
Silahşörler
Özgür aynı şahitler senin korktuğundan tek kelime bile etmediğinide söyleyeceklerdir
Özgür kanka şimdi bu konuda bize bu kadar yüklenildi.Acaba anneler maça gelmek istiyorda belirtemiyormu?Yada kokoreçmi istiyorlar.Bu bize oaln kişisel düşmanlık gibi gelmiyor bana.Acaba davet etsekmi derim
aman dikkat et vahim bir durum...
Bayanların arasında kalınca dili tutulmuştur AyşegülAyşegül_ yazdı:
Özgür aynı şahitler senin korktuğundan tek kelime bile etmediğinide söyleyeceklerdir
teessüff eederim...MEHTAP-EMİR yazdı:
Bayanların arasında kalınca dili tutulmuştur AyşegülAyşegül_ yazdı:
bak ettim bile....
benim konuşmamam...saygıdan dı...ama siz korku ile saygıyı ayıramıyosunuz....hem orada konuşsam nolcaktıki..mesaj sayım mı çoğalacaktı..yıldızım mı artacaktı?
Bana bu aktiviteyle ilgili mail gelmişti aslında çocuklarla güzel bir gün geçirmek için Salih gelebilirdi Babaoğullar evde oturmayı istiyorlarmış ben yinede aklıma gelmişken ona bu aktiviteden bahsedeyim