günaydın demet
tebrik ederim ve alıp okuyacağımve inanıyorum ki bu sadece bir başlangıç
günaydın demet
tebrik ederim ve alıp okuyacağımve inanıyorum ki bu sadece bir başlangıç
Sevgili Demet,
Gozun aydın. Basarılarının devamını dilerim.
Sevgiler.
PRODÜKTÖRÜM AMİRİM YAZARIM,
SENİ ŞOOOOOOOK TEPRİK EDERİİM. GELECEK YILLARIN BÜYÜK YAZARIIIIIII. YOLUN AÇIK OLSUN. BAŞARILARIN DAİM OLSUN. ÖPTÜM.
demet
tebrik ederim canım..... darısı kitabının başına....
Demetcim
Tebrik ederim.
Kendi kitabının çıkmasını hala bekliyorum, senin gibi, diğer arkaşlar gibi..
Bol şans ve başarılar diliyorum..
1968- İslahiye’de doğdu.
1996- Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Sinema TV Anasanat Dalı, Sanatta Yeterlik Öğrencisi Ülker Sayın’ın Tez Filmi Perpetium Mobile/Yinelenen Hayatlar adlı Kısa Metrajlı Video filminde oynadı.
1997- Çağdaş Türk Dili Dergisi, Öykü Özel Sayısı (Sayı:113/114/115) nda “Haftasonu” adlı öyküsü yayınlandı.
1997- TRT 2 “Portakal” adlı çocuk programında “Küçük Çınar Yaprağı” adlı öyküsü çizgi film eşliğinde yayınlandı.
1998- “Yaşasın Edebiyat” dergisinin Eylül sayısında, “Samsun Asfaltı” adlı öyküsü yayınlandı.
(Varlık Dergisinin 1998 Nisan ve 2000 Şubat sayılarında Ustaların Seçtikleri bölümünde öykü eleştirilerinde yer aldı)
2000- “Bilkent Dört Mevsim” Sanat Edebiyat Kültür Dergisinin Ocak 2000 sayısında “Tarçınlı Çay” adlı öyküsü yayınlandı.
2000- Gezginler Kulübünün düzenlediği öykü yarışmasında; “Çikolatalı Krep” adlı öyküsüyle 3. ödülü aldı. (Mayıs)
2000- “Bilkent Dört Mevsim” Sanat Edebiyat Kültür Dergisinin Mayıs 2000 sayısında “Kadıköy Nüfus Müdürlüğü” adlı öyküsü yayınlandı.
2000- Şalom Gazetesinin düzenlediği “Gila Kohen Öykü Yarışmasına” katıldı ve seçilen en iyi 16 öykü arasına seçilerek “16 ÖYKÜ” adlı kitapta öyküsü yer aldı.
2000- Gezi Kulübü ve Eminönü Belediyesinin ortaklaşa bastırdıkları ve günümüz yazarlarının gezi öykülerinin yeraldığı “SEFERNAME” adlı kitapta yer aldı. (Kitap 2. baskısını yaptı)
2001- www.kadinlar.com adlı sitede öyküleri yayınlanıyor.
2001- www.annecocuk.com adlı sitedeki "Pencere" isimli köşesinde yazılar yazıyor
2001-“Adam Öykü” Dergisinin Temmuz-Ağustos sayısında "Güle Güle Gidin Hocam" adlı öyküsü yayınlandı
2002-"www.bebegimveben.com" adlı sitede yazıyor
2002- Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sinema TV Anasanat Dalı Başkanı Doç.Dr. Bülent Vardar'ın “Zuhrap Usta” adlı 24 dakikalık belgesel filminin yapımcılığı üstlendi. Film; 1001 Belgesel Film Festivali (İstanbul 2003), Uluslararası Kısa Film Günleri (İstanbul 2003), Yıldız Teknik Üniversitesi Film Günleri (İstanbul 2003) ve Selanik Film Festivali (Selanik 2003)’nde gösterildi.
DEMETCIM, TEBRIKLER. MERAKLA KITABINI BEKLIYORUZ, EN KISA SUREDE BIZE MUJDE VERIRSIN UMARIM.
SELAMLAR,
SEDA
tebrık ederım Cv nı de okudum ve cok cok guzell
basarılarının devamını dılerım
sevgılerımle
elıfnur
Sevgili Demet Hanım;
Birikimlerin birden bire değil, tuğla tuğla örüldüğünü bilen biri olarak...
Sizlerle ve diğer arkadaşlarla aynı havayı solumaktan hoşlandığımı, başarılı olan arkadaşlarımı yürekten alkışladığımı, olmayı düşünen arkadaşlara da "ha gayret!" demeye devam edeceğimi bilmenizi isterim..
Bir Ankaralı olarak onur duyuyoruz her bir başarınızda... CV nizi yayınlamanız ise ayrıca övgüye değer..
Saygılarımla;
BAªARILARININ DEVAMINI DİLERİM