Yaşam felsefem.. KrYoN RuLeS..
Yaşam felsefem.. KrYoN RuLeS..
1. Nası keşfettigimi hatırlamıyorum.. internette ordan oraya savrulurum ben .. kafadan bir forum açmıştım sonra atıldım
2. Antoloji.com
3. Beğenenler soylesin ben ne diyimki şimdi şoyleyim boyleyim superim ben var ya ben en sevmedigim birşeyi takıntılk haline getirebilmem.. alışkanlıktan oteye geciyor
4.Sabah uyandıgımda kalkmam gereken saatten cok once uyandıgımı farketmek... yorgana iyice gomulup tekrar uykuya dalmak harika bişey
5. Martı Jonathan Livingston,Stephen King Serileri , Film: Esaretin Bedeli , Val Kilmer , Anthony Hopkins , vs vs uzar gider ..
Elementer branş uzmanlık alanım degil demiştim.. hayat verin koltuga bakın nasıl sigortalıyorum ( gulme cok ciddiyim )
1. Yeni yeni başladıgım bir şey.. okuldu askerlikti derken akıp gitmiş zaman...
2. BMW 116 veya Citroen C4..henuz ulaşamadım ama zafer yakındır..
3. Nefes almakta gizlidir ayakta durabilmenin sırrı
bu bir mucize!ciddi mi?ayrıca niye gözlerini kapadın?
Kuzenimin oğlu keremdir kendileri ve cok bozulacagına eminim bu yoruma .. Connecting Yeğen de yazmıştım halbuki imzama ...Ben bekarım
15.03.1977 Trabzon ,Konya,Antalya,İznik,Samsun,Sinop,Nevşehir ve nihayet istanbul.. iyi bir cocuktur takım elbise giyip adam rolu yapar..yalanı sevmez , genelde hayatla eglenir ama ne zaman ciddiye aldıgı kestirilmez.. sessizdir çok konuşur .. boş konuşanın yanında pek durmaz..hesaplı kitaplı cumle kurmaz .. kimi zaman kırıcı olur.. balıktır ama romantik olamamıştır pek.. çiçeklerin canlıyken daha manalı oldugunu duşunur koparılıp sevgiliye verilmesinden se... alkol alır sigara sever karadenizli olmasındanmıdır çay duşkunlugu muammadır.. yanlız kalmayı sever ama gelene git diyemez.. internette cok dolaşır.. istanbula yanında sıfır arkadaşla gelmesine ragmen şu an az ama öz cok cici arkadaşları vardır sanal menşeyli.. tembeldir .. uykuyu sever.. cıktımı içeri girmez .. girdimi dışarı cıkmaz.. esprili oldugu soylentileri yaygındır.. ilk tanıştıgı birine bile 3 sene sonra kuracagı cumleyi kurar.. kedidense kopegi tercih eder.. danstı diskoydu pek aramaz.. sakin , ferah ama kapalı mekanları sever.. mekan takıntısı vardır. begendiyse bir yeri mudavimi olur.. sadece yaradana inanır .. deisttir bir manada ...çokk mu uzun cevap vermiştir bu soruya bilnmez..sigarasından bir nefes çeker ve gönder dugmesine basar...
Sevgiler
gozleri kapat.. derin nefes al.. ve duşunme.. gitmektende korkma.. ben korktum bir daha kapısını bile goremedim
Merhaba,
Niye evlenmedin bu yaşa kadar?(yaşını da bilmiyorum ya...)
Anneme talimat vereyim şoyle eli yuzu duzgun ev işinden anlayan ceyizi hazır hanım hanımcık bir kız buluversin bana
15.03.1977 erken degilmi yaaa kıydınız oturttunuz koltuga bide evlendirmeyin