bunlar oyun halısıymış,çok ilgimi çekti.kullanan var mı?
varsa memnun musunuz?
bunlar oyun halısıymış,çok ilgimi çekti.kullanan var mı?
varsa memnun musunuz?
Ben kullanmadım ama kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.
Ne kadar zaman onun üzerinde tutabileceksin mümkün değil emeklemeye başlayınca kaçıp gidiyorlar.
ben kullandim,dogumdan sonra hediye geldi.4 aylikken basliyo bebek oynamaya oyuncaklariyla ondan oncede yere birakabilirsin yuz ustu veya surt ustu ben bi taraftan yemek yapip bulasik yikarken gorebiliyordum Emre'yi (mutfaktan salon gorunuyor amerikan mutfak)..saatlerce oynardi Emre,,ama omru kisa diyebilirim eger erken emeklerse bebegin..emeklemeye basladi mi gerek kalmiyor.ama hos bisey ..
kullandim hayatim,yanliz bizim kiz cabuk sikildi,coccugun belirli bir sure oyalanmasi icin iyi,
istersen bir dene,fiyatlari konusunda haberim yok,hediye gelmisti bize.
egecige yakisir annesi
Boran bu oyun halisini kullandi uzun sure ben cok memnun kaldim oglumda cok sevmisti hala sakliyoruz oyun halisini kardesine artik
üst resimdekine benzer bir oyuncak aldım bende.Ama halısız)))
Ceylin çok sevdi.Altına yatırdığım zaman uzunca bir süre kendi kendine oyalanabiliyor...
ben bunu kullandim cokda memnun kaldim cocuklar cok seviyor
Ben Erdal da da ,Talya da da kullandım çok oynuyorlar.
Oğlum bebekken çok oynamıştı.En iyi yanı da yıkanabilmesi.
Diger plastik türlerinden daha kullanisli.Yikama imkaniniz var ve cocuk acisindan daha saglikli.
Bunlarin birde tasinan ve gezmeye gittiginizde alt acma battaniyesi olarak kulaninanlarida var .Bula bilirseniz öyle alin daha ekonomik ve cok amacli kullanmis oluyorsunuz.
Simdiden hayirli olsun.