çok uslu idi yavrum bu dönemi çok ağır geçiriyo bi öneriniz varmı :-x :-x :-x
çok uslu idi yavrum bu dönemi çok ağır geçiriyo bi öneriniz varmı :-x :-x :-x
dis kasima oyuncaklari var buzluga koyup soguk verebilirsin eline geveler iyi gelir,salatalik cok iyi geliyordu ama kac aylik bilmiyorum bebegin,bide merhem tarzi bisey var dis etine suruyorsun ,son care bebek icin agri kesici verebilirsin,doktorumuz ates olmasina gerek yok huysuz oldugu zamanda verebilirsin dedigi icin biz bazen denedik..sevgiler..
5 buçuk aylık diş kaşıma oyuncaklarını kullanmıyo cal jel diye bi jelimiz var oda işe yaramadı ağrı kesici kullanıyorum arkadaşımın doktoru rakı sürün demiş onu denemedim böyle giderse onu deniycem sağolun
ben Boran a ilac icermeyen naturel damla kullanmistim gerekli oldugunda 15 dakikada bir kullanilabiliyordu o iyi gelmisti.
nereden bulabilirim
Benimkide ayni durumda.Bir tanesi cikti ,digeri geliyor.Ben eline bebek havuclarindan veriyorum soguk soguk.Cal gel i bende denedim bir ise yaramadi.Dolapta sogutulan ici su dolu dis kasima oyuncaklari var.Onlari bir denesen.Orajel adli ilac varmi orada acaba.Dislere suruluyor,discilerdeki uyusturucu fisfislar gibi bebekler icin.Bulamazsan ben yollayayim sana.Gecmis olsun...