Merhaba arkadaşlar,
Bugün daha bir dinç,daha bir mutlu kalktım yatağımdan.Çünkü bugün doğum günüm.Sabah uyanır uyanmaz karşımda doğum günü çiçekleri ve hediyeleriyle hayatımda hiçbirşeye değişmeyeceğim üç melek......eşim ve çocuklarım
Doğum günümü kutlamak için telefon eden,birebir kutlamak için kahve içmeye davet eden,öğlene doğru evime baskın yapan arkadaşlarım.....Eşimin ailesinin doğum günü kutlamaları..
SEVMEK,SEVİLMEK,HATIRLAMAK ve HATIRLANMAK çok güzel.
Günüm yoğun geçti ama bu yoğunluk henüz bitmedi.Eşimin akşam yemeği sürprizini sabırsızlıkla bekliyorum.Sanıyorum ki annem,babam ve kardeşlerim de dahil bu sürprize.
Niye mi bu kadar uzattım?Bu kadar uzattım çünkü sizin mesajlarınıza nasıl cevap vereceğimi bilemedim.Siteyi açıp doğum günü mesajlarımı görünce ne kadar mutlu oldum,ne kadar duygulandım anlatamam.Yüzlerini hiç görmediğim,seslerini hiç duymadığım sizler,SEVGİLİ ARKADAŞLARIM doğum günümü kutlamışsınız.Dedim ya ben duygularımı pek öyle güzel cümlelerle anlatamam.O yüzden benim için Nurcan dan formu açmak için izin isteyen canım arkadaşım FİLİZ,o inceliği gösteren canım arkadaşım NURCAN,Turkan,Gamze,Ülkü,Demetk,Nurcan abla,Zeynepdilara,Gülçin,Cemile-betül,Vildan-yılmaz,Halide,Fidos,Hamarat,Mine-bal,Özlem,Selda-öykü,Prenses,Ayben,Murat,Derya-lount,Sibelim,Efab,Sema84,Vengin,Tate,Ayşe-Ege,Fatoş-Mert ve dün gece khat te doğum günümü kutlayan,iyi niyet dileklerini ileten arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDERİM.BENİM İÇİN DİLEDİĞİNİZ TÜM İYİ DİLEKLERİN YÜZLERCESİNİ SİZİN İÇİN DİLERİM.İYİKİ VARSINIZ.