Evet ilk karnemiz anasınıfı karnesi fotoğraf mak. kamera hazır sabırsızlanıyorum ve çok duygulanıyorum bugünleride görecektim ya...
Evet ilk karnemiz anasınıfı karnesi fotoğraf mak. kamera hazır sabırsızlanıyorum ve çok duygulanıyorum bugünleride görecektim ya...
Ayfercim merhaba.Umarım hep başarılı karneleri olur kuzunun.Benim kuzum da bugün resmi ilk karnesini alacak.Kreşte karne almıştı ama bu karne gerçekten heyecan verici olacak bizim için de
Başarılar dilerim
Ayfer çocuklarımızın ilkleri ne kadar heyecan verici değilmi, benim kızımda 2,5 yaşında ve ben kızımın okula gideceği günleri hayal ederim onun hayalı bile beni mutlu eder, Berki ve seni tebrik ediyorum Allah daha nice mutlu günlerini görmeni nasip etsin.
Hayırlısı olsun
Erdal da bu gün 5.karnesini alacak ))))
İlkokul hazırlık ama olsun ben her karne günü minik bir hediye ile karşılıyorum oğluşumu
Hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah okul hayatı boyunca başarı karneler alır oğluşun Ayfer....
Tebrik ederim. İlk heyecanlar unutulmuyor. Sevgiler
Çok tşkler arkadaşlarım sağolun.Vildan çok iyi bir fikir hiç düşünmemiştim ben bunu hemen çıkıp bir hediye alayım oğluma sağol
Hayırlı uğurlu olsun annesi.
Şimdiden hayırlı olsun. Darısı Üniveriste diplomasına
ilk karnenizi şimdiden tebrik ederim insallah okul hayatı boyunca hep güzel karneler getirir yaşamımızda bizi hep heyecanlandıracak şeyler buluyorlar bence bunun için çok şanslıyız anne olmak gerçekten Allahın bize verdiği en güzel lütuf bence