cok iyi yapmışsınız, sebze yemeyen cocuklar için vitamini meyvelerden vermek lazım.benim kız genelde geceleri meyve suyu içer,yani sbaha karsı filan.genelde her meyveyi yedigi için hazır veriyorum bende geceleri.
cok iyi yapmışsınız, sebze yemeyen cocuklar için vitamini meyvelerden vermek lazım.benim kız genelde geceleri meyve suyu içer,yani sbaha karsı filan.genelde her meyveyi yedigi için hazır veriyorum bende geceleri.
Berkay sabahları koca bir bardak sütle yapıyor kahvaltısını o yüzden meyvayı akşamları yiyor.Suyunu sıkmama gerek olmuyor.Hazır meyva suyu ise almıyorum.
ben hazır meyve suyu hiç vermem..meyvanın kendisini veririm genelde...
Ben de hergün bir su bardağı kadar potakal suyu veriyorum. Arada değişik karışımlar da yapıyorum, örneğin nar-havuç çok güzel oluyor.
Beyza
Ben de hazırları vermiyorum. Ama dışarda yemek yiyeceksek bir tek o zaman içiyor. Sabahları meyve suyu sıkarım, bazen gece de ister. Akşamları yine de meyvesini yer.
oğlum bebekliğinden beri ne kadar meyva yerse yesin günde bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içer
BEYZA NE DOĞRU DÜRÜST SU İÇİYOR NEDE MEYVA SUYU.
ALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM.UMARIM BAŞARIRIM.
Aytuğ sıvı olarak su dışında başka birşeyi içmekten hoşlanmıyor meyvayı katı olarakta ısırarak yemiyor 16 tane dişi olmasına rağmen onun için bende hergün 1 portakal 1 elma 1 mandalina yarım kivi 1küçük muz rondodan geçirip öyle yediriyorum ama ogluma yemek yedirirken ikimizde çok yoruluyoruz o yememek için ben yedirmek için çabalarken büyük bir savas veriyoruz
işe başlamadan önce yani oğulcan ile birlikte evdeyken bende çeşitli meyvelerın suyunu sıkıp verirdim.Ama işe başladıktan sonra her gün yapıyorum desem yalan olur gerçi kreşten aylık yemek listelerini gönderiyorlar orda düzenli bir şekilde meyve tüketiyor.
Bende kadircan'ıma hergün meyve suyu içiriyorum oldukça fazla tüketiyor meyve suyunu,neredeyse su bile içmeyecek
sadece meyve suyu, çok seviyor çünkü ayrıca katı meyveleri elinde ısırarak yemeyide çok seviyor.
Allah'a şükür yeme konusunda hiç problemimiz yok
ne yemek konusunda nede meyve konusunda
SEVGİLER...