Alev geçtiğimiz yaz alıştı meyvesuyu içmeye. Genellikle sıkılıp, pastörize edilmiş ve şeker katkısız meyve sularından içiyor hergün, 250 ml'lik iki kutu. Bazen sıradan meyvesuyu da içtiği oluyor.
Alev geçtiğimiz yaz alıştı meyvesuyu içmeye. Genellikle sıkılıp, pastörize edilmiş ve şeker katkısız meyve sularından içiyor hergün, 250 ml'lik iki kutu. Bazen sıradan meyvesuyu da içtiği oluyor.
selam ;
ben selene birkac kere portakal greyfurt karisik SIKTIM ama bir yudum icti birdahada icmedi EVDE SIKILMIS olani bende birkac aydir disardan aliyorum multi vitamin bütün meyveler karisik onu cok begeniyo iciyo yani sabahlari 1 bardak multi vitamin yada elma suyu öglen yada aksam üstü 1 bardak yine ayni iciyo ( capri sonne ) ve kizim arada meyva cayi ve rezene cayi da iciyo sebze arada sirada meyvede öyle napalim yedigi kadar
tutku meyveyi soyle bandira bandira isirarak yemezse hayatta olmaz,sevmiyor sikilarak icilmesini hem isimede geliyor
malesef ben hazır meyve suyu veriyorum
capy karışık içiyor hemde çok,
ama mandadinada yiyor günde 5 6 tane...
4 ayda içirmeye çalıştım ama başaramdım bir türlü içmedi hep çıkarıyoruz ve halada zar zor oda içine bebe bisküvisiyle ancak yedirebiliyorum.
Bende hic evde hazirlamadim..Buradaki hazir 100% meyve sularindan iciyor..Her turlusunu seviyor...Cranberry,apple,orange favorite'lari arasinda..Ayrica tum gun elinden meyvede dusmuyor..Arada sut ve suyu da en az meyve sulari kadar tuketiyor...Yemek yemesinde de bir sorun yok..3 ogun ana 3 ara seklinde yiyiyor massallahhhh
AY ARKADAŞIM FORMU YENİ OKUDUM.BİZİM KAAN PEK MEYVE SUYU İÇMEZ BİNDE BİR PORTAKAL SUYU BELKİ İÇER,BELKİ İÇMEZ,GENELDE MEYVELERİ YEMEKLE YETİNİYOR.SUYUNA PEK RABET GÖSTERMİYOR.
Canım sen sütle pekmezi karıştırdın sanırım, aksine pekmezdeki demir emilimi c vitamini ile maksimuma çıkıyor..
Eminim çünkü doktor Sude demir ilacını içmediğinde meyve suyuna katıp vermemi söylemişti..
Ama süt dersen o olmaz işte çünkü sütün içindeki kalsiyum, pekmezdeki demir emilimini engelliyor, yani tatlandırmaktan başka bir işe yaramıyor..
Sevgiler...
Canım özellikle mevye suyu vereyim diye uğraşmıyorum. Akşamları meyve soyup yedirmeye çalışıyorum. Portakal, mandalinaya çok düşkün olmadığından bazen senin gibi bir karışım hazırlıyorum (aynen pekmez koyuyorum senin gibi). Aslında onu da pek sevmiyor ama oyunlarla falan biraz içirmeye çalışıyorum. Bir bardağı bile tam bitirmiyor. Ama elma, muz, nar ve diğer meyveleri seviyor. O yüzden ille de meyve suyu vereyim diye kendimi zorlamıyorum.
Hazır meyve suyu mümkün olduğunca vermiyorum.
Benim yavrular meyve suyunu pek sevmiyorlar. Oğlum biraz meyve sever aslında ama kızım mümkün değil. Benim çocuklarım kebapçı kebapçı.