ben buguuuuun kiymali sebzeli besamelli firin makarna yaptim,hadi gelin kizlar beraber sismanlayalim.
valla pek gusel yapmisim.
E simdi bu ne demeyin pazar geyigi iste
ben buguuuuun kiymali sebzeli besamelli firin makarna yaptim,hadi gelin kizlar beraber sismanlayalim.
valla pek gusel yapmisim.
E simdi bu ne demeyin pazar geyigi iste
Tama tamaaa hazirla geliyorum...
Füsun aç kapıyı canım, kapıdayım...
Ooohh mis gibi de kokuyor valla... Ellerine sağlık Füsunum, aşçım, beşamel sosum...
Hımmm çok da acıkmışım meğer...
keske yaa ne mutlu olurdum,insaallah birgun hepinizni agirlamak saadetine erisirim "obezler kurulu tooplantisinda"
Baryam konusunda yorum yapsan gelecez, ama seni bizi agirlamak yerine ablanlari cagriyorsun.
Eee siteden gel demek kolay
kiskanc Epruuu Kiskanc Epruuuuuuuuu.
Sen var ya az degilsin,gecen sene de geldin basima eksidin yine yaparsin diye korkuyorum
Ablamlar gelse nolucak seni mi yiyecekler sende gel halla hallaaaa.
bak bugun iki oldu ucuncuye sopayi yiyecen
Yok be yemezler, ama bilirsin, gelin yerim dar oynayamam der.
Bende yerin dar olacagindan korkuyorum, ne gusel gelip Emre ile evinize yayilacaktik, Brigitte Emre ye bakacakti falan. Ay simdi Turkiye den aplan gelecek, alisveris falan isteyecek, hatta Dubai'ye gitmek isteyecek.
Ay istemem...
Boyuna kilona guveniyorsan gel dov
Hiç uğraşma Füsuncum sen Ebruyla... Yerim dar diyor, yerini açsan bu kez de "eteğim dar" diyecek...
Sen en iyisi bana ısrar et... Nasıl olsa benim başına ekşime şansım hiç yok... Garanti yani...
Eee hadi Füsun laf kalabalığı yapıyorsun hala kapıyı açmadın... Kız herşey tam olsun diye, bolcana tatlı-pasta getirdim, çok ağırlar yoruldum be, aç artık şu kapıyı aaaa... Bak Emre için Cola bile getirdim, kendimi düşünüyorsam namerdim yaw...
peki canim sen istedim bunu biliyon kavakta uzun ama ....
kisa ve atletikim ben
valla evimin darligi dogrudur satoda oturmuyoz,bildigim 2 oda bi salon apartuman dayresi
ama fikrini degistirirsen sana otel neyim ayarlariz korkma.
Ona oyle demezler Fusun, simdi burada kibarlik yapma bize... Sende biliyorsun aslinipeki canim sen istedim bunu biliyon kavakta uzun ama ....
ama fikrini degistirirsen sana otel neyim ayarlariz korkma.
Ya oteln neyin ayarla, ben de kukumav kusu gibi saat 19.30 dan sonra otelde tek basima oturayim. Biliyorsun benim oglum nazi kampinda egitildi en gec 19.30 dedin mi uyur aslan oglum....
Ulker, sen o Colalari kendin icin istersen, zararli seyleri Emre ye ne getiriyorsun yaninda?