20. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 101819202122 SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 191 ile 200 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

Alıntı cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilsem sinavini hep burada okuyunca hatirliyorum. sonuclar aciklaninca buraya bir yazin olur mu yoksa benim hic bakmak aklima gelmeyecek ((

bizim bu hafta cok kotu gecti carsamba son bursluluk icin gds sinavi vardi 60 soruda 6 yanlisi cikinca bursa elveda dedik ((( iyi ki baska okullari denemis sadece buraya bel baglamamisiz ))) bu nedenle cok morali bozuktu dunde okulda kendini kotu hissetmis aradilar midesi bulaniyor basi agriyo diye gittik aldik okuldan bayagi stres yapmis kendine niyeyse. sinifta ve okulda 1 yanlis 2 yanlis yapanlar cok ondan morali bozuldu sanirsam (((

neyse gecti bitti sayilir bu sene bizim icin, yabanci diller haric hic sinavi kalmadi. ama zor bir seneydi gercekten. okulda yasadigi arkadas problemleri, bursluluk sinavi stresleri, derslerin yogunlugu , yuzmenin yorucu olmasi strese soktu benimkini. insallah iyi bir dinlenir tatilde. sanirim yuzmeye tatil boyunca ara verecegiz gozukuyor.

hatta ona kalirsa ortaokulda sadece ders calisan odev yapan test cozen bir cocuk olmak istiyormus herhangi bir takima girmek istemiyormus ))) bende su onundeki yarislar hele bir gecsin ona gore karar veririz diyorum. cunku bu kadar senenin emegini bosa atmak istemiyorum bakalim.

herkese iyi haftasonlari...
    Merhaba. Benim oğlumda 5 yıllık emeğini geçen hafta itibariyle çöpe attı( Israrla yüzmeye gitmek istemediğini profesyonel olmak istemediğini söylüyordu ne zamandır. Zorla zorla buraya kadar gelebildik. Ama spor yapmaya devam etsin istiyorum. Yeni spor dalları arayışı için

kucukadam cok uzuldum gercekten. benim kizimda 5 yasindan beri sporun icinde daha once buz pateni yapiyordu ama tesis yetersizligi adil olmayan dereceler vs onun moralini cok bozmustu 3 senedir yuzme yapiyordu ve gayette basarili idi. ama bu sene okullarin bu sinav odakli olmasi basarilari burslari sadece akademik anlamda vermelerinden dolayi ciddi depresyona girdi. ve bu sene itibari ile artik benimki de gitmek istemiyor. tabi ki bir spor yapsin istiyorum ama sanirim bu ara ustune dusmeyecegim. cunku biraz ben ne soylersem tersini yapma begenme begenmeme huylari basladi. getir gotur ugrasma isi de benim ustumdeyse bari biraz bende dinleneyim istiyorum. hos profesyonel yuzucu olmasini bende istiyor muyum bu sistemde tabi ki hayir. bir sakatlanma aninda nasilsa kimse destek cikmayacak.

ben de oglumdan biliyorum arkadaslar, maalesef zorla guzellik olmuyor onceki senelerde basketi denedi-istemedi, tenise goturduk-istemedi...sporla ilgisi yok...cocugun icinden gelmedi mi, sen ne yapsan faydasiz...

bir sure uzerlerine dusmeyin bakalim,
    canlari sagolsun...belki yeni donemde tekrar isterler

arkadaslar bilse.. sinavi sonuclari meb'de aciklanmis. bilginize...

Bilsem sinavinin resim bolumunu kazanmisiz , gorusmeye cagiracaklarmis bunun icin.

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bilse.. sinavi sonuclari meb'de aciklanmis. bilginize...

ben de o kismini anlamadim. bizimkinin resime ozel yetenegi falan olmadigi halde okul hem genel yetenek, hem de resimden aday gostermis sanirim. okulu arayip soracagim durumu...

gunaydin arkadaslar, yine bir sessizlik hakim forumumuzda

bizimkinin sinavlar bir-iki devam ediyor. gecen pazar flyers'a girdi. sertifika ne zaman veriliyor, bilginiz var mi?

teog tatilinde de buradayiz. belki cumadan bir yerlere gideriz...sizlerin var mi tatil plani?

evet yine sessizlige gomulmusuz ))) bizim sertifikalar bu okulda ekim ayinda toren ile veriliyordu. simdi ne zaman verirler bize hic bilmiyorum canim. bizim sinav tarihi de 6 Haziran. nasil gecmis seninkinin sinavi? biz moversa girecegiz henuz.

teogta bizde buradayiz cunku maalesef biz calisanlara izin yok ki ((( bu donemde hep keske ogretmen olsaydim diyorum. hem cok tatil var hem cocugunla ayni anda tatildesin hemde ozel okuldaysan indirimli yolluyorsun cocugunu ))

bizim bu 23 Nisanda bosuna gecti burada sinir oldum. 23 Nisanda yaris vardi sevgili federasyon son dakika yarisa katilacak yas grubunu degistirdi. saka gibiler ya hem olimpik anne olun sporcu cocuk yetistirin diyorlar hemde boyle son dakika plansizliklari deli ediyor insani. son 2-3 gun kala cocugun yarisi iptal mi olurmus ya..

bunun disinda sinavlar bitti bu da cocuklari bir basibosluga birakti dogrusu. sadece yabanci dil sinavlari devam ediyor okul kapanana kadar.

valla bu sene kar tatili teog tatili cocuklar serseme donduler tatilden derslere fokus olamadilar bir turlu.

yaris isi kotu olmus cat neyse..her yerde hava kotuydu zaten...bu teog tatili tam bahar tatili olacak cocuklara

anneler gununuz kutlu olsun arkadaslar....nice mutlu anneler gunune hep birlikte insallah...