9. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 81 ile 90 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

log sizin okulda , cocukta super masallah cunku arkadasimin oglu atasehirde ve bazen aksamlari bile etude kaliyor ((( notlari dusunce direk etute birakiyorlarmis.

gecekusu evet bunlar burslulugu etkiliyor ve burs isi de cocuklar arasinda en cok konusulan konu oldu bu sene. resmen herkes birbirinle yaris halinde. bizde sinavlara ciddi ciddi calismasi gerekiyor oyle 15 dakika ile konu maalesef bitmiyor.

onumuzdeki hafta 5 gun yazili var. bakalim ne yapacak gerci son 3 yazili da belki izinli olacak bakalim. satranc turnuvasi varmis ona katilacak.

hikaye tarzini bende dusundum bakalim kafamda kurgulamam lazim

bizde okullararasi sinav/odev farkliligi yok ki arkadasim...etut olayi var evet. ama bizimki ingilizce disinda kalmadi cok sukur...sizlerdeki bursluluk olayi iyiymis. bizde bildigim kadariyla sadece ilk uce girene burs var

yok canim ilk 3 e girene tam burstur o ...arkadasimin kizi sizin okulda %60 burs ile okuyor...

Ohh sonunda sakin ve huzurlu bir hafta sonu geçirdik. Ödev az , Pazartesi sınav yok süperdi. Bir de Cumartesi havuz bakımdan dolayı kapalı olunca oğlanın keyfine diyecek yoktu.

bizimde haftasonu veli toplantisi vardi ama gitmedim oyle 5 dakika gorusmeden birsey anlamiyorum ((( birebir gorusmeye giderim artik.. bizimde bu haftasonu paso ders calismakla gecti ya 5 gun 5 yazili bayilmak istiyorum )))))

bu hafta birde satranc turnuvasi var yogun bir hafta bekler bizi...

Alıntı cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok canim ilk 3 e girene tam burstur o ...arkadasimin kizi sizin okulda %60 burs ile okuyor...
    arkadasinin kizi 1. siniftan beri mi bizim okulda, yoksa 4'ten 5'e gecerken mi gecti cat?

evet evet 4 ten 5 e gecerken...ilk 4 seneye bildigim kadarinla cok ozel bir durum olmadikca burs yok.

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasinin kizi 1. siniftan beri mi bizim okulda, yoksa 4'ten 5'e gecerken mi gecti cat?

iste benim demek istedigim buydu. bizim okul, kendi ogrencisini kayirip ona burs vermek yerine, disaridan gelenlere burs vermeyi tercih ediyor maalesef kendi ogrencilerinden sadece ilk uce burs veriyor bildigim kadariyla...

log uzulme bizde ayni dertten muzdaripiz...bizim okulda kendi ogrencilerinden 10 tanesine burs verirken disardan gelen nerdeyse 50 ogrenciye burs veriyor.

yani illa 4 ten sonra okul degistir diyorlar )) bakalim sizin okul ilk sirada sonra gecekusunun okulunu da deneyecegim bunun disinda cevre fen bilimleri vs de listemde bursluluk icin. hayirlisi artik...

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iste benim demek istedigim buydu. bizim okul, kendi ogrencisini kayirip ona burs vermek yerine, disaridan gelenlere burs vermeyi tercih ediyor maalesef kendi ogrencilerinden sadece ilk uce burs veriyor bildigim kadariyla...

biz Fr-Ing gecisinden dolayi bu sene degistirmek zorundaydik burs sansini kacirdik. bakalim ilk uce girecek mi??

sizin sansiniz daha fazla tabii..hem secenek cok hem de 4'ten 5'e rahatca degisiklik yapabilirsiniz. simdiden bol sans