Mado çok iyi , benimde aklımda orası vardı. log kulağın çok çınlayacak ikinciye inşallah
Evet buluştuk sonunda güzel bir havada güzel bir sohbet oldu , ama maalesef fotoyu unutuverdik log çınladı mı? Seninle tanışmak güzeldi cat , bir sonrakine 3 olmak dileğiyle
gecekusu seninle tanismak sohbet etmek cok zevkliydi cok tskler. kizimda kitaplar icin ayrica cok cok tsk etti teyzesi. Log kesinlikle bir sonraki bulusmada sende olmalisin harikaydi hava da sansimiza superdi valla . ama evet foto hic aklimiza gelmedi ya cene yapmaktan (((((((
ooo supersinizkiskandimbol bol okul-ogretmen dedikodusu mu yaptiniz?
sinavlar-odevler ne alemde bu arada arkadaslar? bizimkinin 2 Ekim'de olduklari Turkce sinavi bile resmi olarak aciklanmadi!!oglum sonucu lafla soyledi de ne yazili gelen birsey var, ne de gormemiz icin sinav kagidinin kendisi...anlamadim ben bu isi!!odevler ise ayni azlikta devam ediyor, soylemesi ayip
yok valla biz seneye sizin okuldayiz bu gidisle bu ne rahatlik cok kiskandim ))))
bizim pazartesi itibari ile sinavlar basladi. TM , FS , Ing. onumuzdeki hafta full ing. snraki haftada 5 gun klasik yazili olacaklar. odevlerde her gun var haftasonu hele oyle bir odev geliyor ki pazar aksam ancak bitiyor diyim sen anla..
Log dun gecekusu ile konusurken yardimci kitaplar icin konustukta. sizin okulda neler kullaniliyor acaba , bildigim kadarinla kendi kaynaklarinizi kullaniyorsunuz di mi ?
kesin bulusmamiz lazim ya buraya yaz yaz yetmiyor
bizimkinde sinavlar her hafta bir tane ve persembe gunleri...yardimci kitap-test falan yok. sadece kendi odev fasikulleri var, odevler oradan geliyor. bunun disinda verilen proje/performans odevi de olmadi henuz. beklemedeyiz
log mesela dogal sayilarda toplama islediler. o gun onunla ilgili odev geliyor mu ? yada ne bileyim haftasonu mesela bizim 8 sayfa toplam Turkce fen sosyal mat seklinde. 6 sayfa Ing 2 sayfada ikinci dil mesela. birde bunun disinda extra test istiyor ogretmen.e tabi ing extra calisma da isteyince evde vakit kalmiyor.
sizin mesela hepsi okulda mi yaptiriliyor yada sen cocugun nerede eksik neresi tam biliyormusun ? gerci toplantida yapmadilar dedin di mi ? kafamda deli sorular.....)))
cat'cim bi sakin yabi otur, nefes al, dinlen sen boyle sordukca ben kendimi ilgisiz-sorumsuz anne olarak goruyorum
okul fasikullerinin bir tarafi konu anlatimi, diger tarafi odev. dolayisiyla kontrol etmedim ve ogluma sormadim,ama odev ve konular paralel gidiyordur yani umuyorum
eksiklerini bilmiyorum henuz, kasim ortasinda olacak veli toplantisi ama eksigi olsa, soylerlerdi herhalde...ay yazdikca batiyorum yarabbim
odevler hergun tum derslerden degil. ornegin bugun T- 1 sayfa, M-2 sayfa, F-1 sayfa. ingilizce de iki sayfa...yarin T, SB, M oluyor. carsamba sadece ingilizce...boyle bi duzenleri var. bunun disinda eve gelen herhangi bir extra calisma sheetleri, test falan yok...sadece ingilizce'den haftada bir gun 1 saat etute kaliyor...
Konu log tarafından (27 Ekim 2014 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
ay askolsun arkadasim ilgisiz anne olur musun ya ... sende iki cocuk gayet normaldir. digeri kucuk mu ?
gecekusu ile bizimki bir an da yogun baslayinca sizin tarafi daha cok merak ettim. hatta dun bir arkadasimla beraberdik onun cok yakin arkadasinin oglu sizin okulda 5. sinifta , diyor ki cocugun nefes almaya hali yoktu devamli odev falan nasil ya oldum. sanki farkli bir okuldan bahsediyor gibisiniz ikiniz . ya cok zor olmazsa ozelden ing ve mat odevlerini yollaman mumkun mu acaba ? benden de istediginiz bir odev test falan olursa yollarim yani.
biz yardimci kitap bunu aldim cok begendik.
http://www.maksimumkitap.com/showbook.asp?bookid=163963