5. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 41 ile 50 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

bizimde proje odevinde on bilgi geldi henuz hangisi olacagi netlesmedi biz secim yapacagiz onlar onaylayacak ... Allah allah ciddi misin bizimki ingilizce quiz oldu 2 gun sonra sonuc aciklandi ..hic o kadar beklemiyoruz cevaplari. veli toplantisi falan oldu mu sizde birsey dediler mi ? 2 sube mi ciddi misin ? senin ki hangi sube atasehir degil mi ?

bilgisayar dersimiz var ve bizim en bayila bayila gittigimiz ders. bu sene bizden satranc kalkmis cok uzgun kuzum ((( bu arada eger mumkunse Turkce ve Mat icin sinav sorularini gondermen mumkun olur mu ? bende kttleri yollarim mail ile isterseniz...

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimkine henuz performans/proje odevi gelmedi. sinavlar da cok gec aciklaniyor burada. ne is anlamadim valla!!turkce sinavi 2 hafta onceydi, matematik gecen hafta. ikisi de aciklanmadi. alti ustu iki subeler ya...

bu arada sizinkilerde bilisim teknolojileri/bilgisayar dersi var mi? bizim ex-okulda vardi bi saat, ama burada yok

Offf ne yoğun hafta sonuydu. Omugamı incitmişim , yatıyordum 3 gündür , oğlanı servisten almak için kapıya inmek bile işkence gibiydi. Bugün iyiyim biraz daha , iğne , hap oturabiliyorum.

Tamamdır o zaman cat , hangi tarihte ve yerde . Kadıköy uyar mı sana , Merter den geleceğim ben. Hatta log sen de gelsen ne güzel olur.

Bilişim dersi yok bizde , SE saatleri için seçmeli olarak var. Oğlan ilk tercih olarak yazdı , bakalım.

gecekusu cok gecmis olsun ya...bayagi kotu olmus desene...

bana uyar kadikoy bakalim log ne diyecek? onumuzdeki hafta istediginiz gun uyar bana ayarlamaya calisirim...

gecmis olsun gecekusu...bilgisayar dersinin zorunlu olmasi lazim aslinda, veli toplantisinda bi konusayim bari...

hafta ici cok zor arkadaslar benim icin, onumuzdeki iki hafta sonu da dolu, misafir, ankara derken...siz onden bulusun ben ikinci tura katilirim insallah...bu arada benim iki cocuklu oldugumu da ayrica belirtmek isterimsizlere gore hareket alanim daha kisitli

haftasonu daha yogun oluyor hepimiz icin...ama iki cocuk valla masallah...

gecekusu sana kolay olursa ben bakirkoye de gecerim deniz otobusu ile...sana da daha uygun olur belki ne dersin ?

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun gecekusu...bilgisayar dersinin zorunlu olmasi lazim aslinda, veli toplantisinda bi konusayim bari...

hafta ici cok zor arkadaslar benim icin, onumuzdeki iki hafta sonu da dolu, misafir, ankara derken...siz onden bulusun ben ikinci tura katilirim insallah...bu arada benim iki cocuklu oldugumu da ayrica belirtmek isterimsizlere gore hareket alanim daha kisitli

Ooooo süper olur tabii ki cat , sana kolay olur diye düşünmüştüm ben onun için Kadıköy demiştim. Ben senden daha rahatım , dolayısıyla günü sen belirle ama Cuma olmasın , erken çıkıyor oğlan okuldan. Sanırım sizde de öyledir.

Ne diyeyim log iki çocuk dedinmi saygıyla eğilirim ben zira biri bile yetiyor bana Ama haftasonları aile vb. yoğun geçiyor.

gecekusu bana bakirkoy uyar sana da kolay olsun gidis gelis. 13.40 14.40 orada olacak sekilde ayarlayabilirim ben kendimi. gun icinde carsamba persembe super olur ...

Çarşamba diyelim o zaman , caddenin sonunda buluşuruz deniz otobüsüne yakın olur. Tel imi yazıyorum

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çarşamba diyelim o zaman , caddenin sonunda buluşuruz deniz otobüsüne yakın olur. Tel imi yazıyorum
    ok super. deniz otobusune yakin mado var. ama istanbul caddesi uzerinde de bulusabiliriz bana her yer uyar problem yok.

ooo seytanin bacagini kiriyorsunuz yani arkadaslar bana da en azindan gunun fotosunu gonderirsiniz