4. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

vawww gecekusu sizin okulda bizim okul gibiymis baksana bir suru sinav var. masallah masallah ))) bizim odevlerde ya yogun yada antremandan gelince vakit yetmiyor ya aksam 22.00 de bitti calisma (((

bizim cocuklarda Ankaraya gidecek 1 aksam kalmali. bakalim biz henuz kararsiz kaldik 375 lira fiyat vermisler sasirmislar iyice...bu sene servis ucretlerini de deli gibi zamladilar acayip kizginim zaten. ama bence kalabilir gecenkusu biliyorsun bizimki yazin kalmali sehirdisina kampa gitti zor gelse de bir sekilde gecti o hafta. 1 gece birsey olmaz. sende esinle basbasa vakit gecir iste ne guzel ))))

cocuga gelince bence git gorus derim ben ogluna birsey demeden. cunku sonucta kavga dovus olursa problem daha buyumus olur. ogretmenlerin kulagina koy derim ben sonradan ah vah demektense ...ama tabi benimki kiz ondan da boyle dusunuyor olabilirim tabi...

arkadaslar, 28 sinav nedir ya? kamera sakasi falan mi!! e bizim okulun sadece adi cikmis o zaman valla sizin cocuklara bol sans ve sabir diliyorum...bizim eski okulda da bu kadar sinav yok. sizinkiler asmis iyice...

tek gecelik sehir disina cikabilirler bence de...ozguvenleri icin iyi olur, keske bizim okulda da olsaydi...diger konu da rehberlige durumu anlatabilirsin gecekusu. en azindan onlar gozlemlesin, gerekirse mudahele ederler...bu arkadas isleri cok hassas konu...

log saka demeyi cokkkkk isterdim (((( valla 4. sinifta buysa 8. sinif cocuklarinin halini hic dusunemiyorum ben...

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar, 28 sinav nedir ya? kamera sakasi falan mi!! e bizim okulun sadece adi cikmis o zaman valla sizin cocuklara bol sans ve sabir diliyorum...bizim eski okulda da bu kadar sinav yok. sizinkiler asmis iyice...

tek gecelik sehir disina cikabilirler bence de...ozguvenleri icin iyi olur, keske bizim okulda da olsaydi...diger konu da rehberlige durumu anlatabilirsin gecekusu. en azindan onlar gozlemlesin, gerekirse mudahele ederler...bu arkadas isleri cok hassas konu...

Cat keşke diyeceğim ama maalesef eşim o tarihte yurtdışında olacak , oğlanı da gönderirsem tek başıma kalacağım. Sınıfın katılım durumuna bakayım , ona göre karar vereyim o zaman.

Belalı çocuk için kendi bir çözüm bulmuş ; face adresini almış " arkadaş olursam bana dokunmaz sanırım" diyor. İyi taktik bence , benim aklıma gelmemişti , bekleyeceğim biraz daha , kendi halledebilirse süper olacak

Bu arada bizde 8. sınıf için haftasonu tatili yok , Cumartesi ve Pazar günleri de okula geliyorlar.

e guzel olmaz mi sende arkadaslarinla takilirsin ))) hatta kahve mi icsek beraber napsak ?????
    bizimkilerde Ankaraya gidecek benimki nasilsa gordum diye istemedi ama ogretmeni tek gelmeyen o olacak illa gelsin sonra zaten herkes mezun olacak dedi.

vawww aferin oglusa iyi aklina gelmis. facebook var mi ya bu yasta sizde ? bizim ogretmen yasaklamis sinifa istegi de yok zaten....

log un okulda oyle cumartesi pazar okul kurs duzenliyormus. bizde sadece cumartesi gunleri var 8. siniflara....

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cat keşke diyeceğim ama maalesef eşim o tarihte yurtdışında olacak , oğlanı da gönderirsem tek başıma kalacağım. Sınıfın katılım durumuna bakayım , ona göre karar vereyim o zaman.

Belalı çocuk için kendi bir çözüm bulmuş ; face adresini almış " arkadaş olursam bana dokunmaz sanırım" diyor. İyi taktik bence , benim aklıma gelmemişti , bekleyeceğim biraz daha , kendi halledebilirse süper olacak

Bu arada bizde 8. sınıf için haftasonu tatili yok , Cumartesi ve Pazar günleri de okula geliyorlar.

evet, dedigin gibi cat, sanirim bizim okulda da hafta sonu 7-8'lere etut var. bu arada bizimki de haftada bir gun okul cikisi ingilizce'den etude kaliyor...ama valla sizlerden ve etrafimdan gozlemledigim kadariyla, her ikinizinkinin okulu da bizimkinden cok daha yogun tempolu...hem sinavlar hem de odevler yonunden...bizimkinin adi cikmis hakikaten. bayramda da yine birer ikiser sayfa odev vardi. sinavlara da tekrar baktim, her donem her dersten iki tane, birer de donem sonu degerlendirme var sanirim. size de cocuklara da kolay gelsin, ne diyeyim...

fbook isi bana biraz ters geliyor acikcasi, aman dikkatli ol gecekusu...

valla log bizde bir yanlislik var diye dusunmeye basladim artik. Bayram odevi ingilizce ve Turkce dahil 19 sayfa idi (((( cocuk arife gunu ve iki bayram gunu odev bitirmeye calisti. tam odevler bitti dedik bu seferde extra calisma yapmam lazim yoksa kantin gununde kantine gidemiyoruz dedi. oturup birde onlar icin calisti.

bizim bir sonraki hafta sinavlar basliyor. ktt denen konu tarama testi olacak mat Turkce sos ve fenden. sonra din dahil butun derslerden 2 ser klasik yazili olacak birde 2 tane de genel degerlendirme sinavi olacak birinci donem. ayni sekilde ikinci donem bunlarin hepsi tekrar olacak ((( bu arada arada yapilan kucuk denemeleri saymadim bile... ingilizceden ilk kucuk sinavi oldular bile dun.

ya aslinda bir yandan guzel devamli hazir olmasi gerekiyor kendini yaymasi icin firsat yok ama yuzme haftada 6 gune cikti bu hafta. o bizi yoruyor dun pelte gibi geldi eve ((( ama ben sadece ders calissin istemiyorum ingilizceye agirlik versin hatta ispanyolcayi daha bol calissin istiyorum ama firsat kalmadi hic onlara...uzuluyorum...

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, dedigin gibi cat, sanirim bizim okulda da hafta sonu 7-8'lere etut var. bu arada bizimki de haftada bir gun okul cikisi ingilizce'den etude kaliyor...ama valla sizlerden ve etrafimdan gozlemledigim kadariyla, her ikinizinkinin okulu da bizimkinden cok daha yogun tempolu...hem sinavlar hem de odevler yonunden...bizimkinin adi cikmis hakikaten. bayramda da yine birer ikiser sayfa odev vardi. sinavlara da tekrar baktim, her donem her dersten iki tane, birer de donem sonu degerlendirme var sanirim. size de cocuklara da kolay gelsin, ne diyeyim...

fbook isi bana biraz ters geliyor acikcasi, aman dikkatli ol gecekusu...

Cat iyi olur valla bir kahve Ankara nın fiyatı geldi , sizin ki iyiymiş gene, 450 TL belirlemişler.

Facebook gerçekten riskli , geçen yıl açmıştık hesabını , sadece sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine açık ve şifresi bende. İstediğinde ben giriyorum şifresini , yanımda kullanıyor. Bu yıl öğretmeni istemiş adresini resimleri paylaşıyorum ,oradan alırsınız demiş.

Bayram ödevimiz ;20 sayfa , bir araştırma ve bir de performans ödevi. Performans ödevleri kalktı ama aynı tarz ödev veriyorlar öğretmenler. Zor bitti bizde de. Sınavlar önümüzdeki hafta başlıyor , Pazartesi genel , Salı İngilizce... gidiyor.

icelim gecekusu o zaman...ben pazartesi sali ogleden sonra uygun gozukuyorum )))

valla sizinkini iyice abartmislar dogrusu...

bizim performans yok ama proje odevi olacak onu secmeyi bekliyoruz bakalim. ben basit birsey sec diyorum biizmki yine ugrasmali modellerde ((( bende bugun okula gorusmeye gittim ogretmenler hep calisacaklar calisacaklar calisacaklar diyorlar ya...moralim bozuldu dondum geldim ...

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cat iyi olur valla bir kahve Ankara nın fiyatı geldi , sizin ki iyiymiş gene, 450 TL belirlemişler.

Facebook gerçekten riskli , geçen yıl açmıştık hesabını , sadece sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine açık ve şifresi bende. İstediğinde ben giriyorum şifresini , yanımda kullanıyor. Bu yıl öğretmeni istemiş adresini resimleri paylaşıyorum ,oradan alırsınız demiş.

Bayram ödevimiz ;20 sayfa , bir araştırma ve bir de performans ödevi. Performans ödevleri kalktı ama aynı tarz ödev veriyorlar öğretmenler. Zor bitti bizde de. Sınavlar önümüzdeki hafta başlıyor , Pazartesi genel , Salı İngilizce... gidiyor.

bizimkine henuz performans/proje odevi gelmedi. sinavlar da cok gec aciklaniyor burada. ne is anlamadim valla!!turkce sinavi 2 hafta onceydi, matematik gecen hafta. ikisi de aciklanmadi. alti ustu iki subeler ya...

bu arada sizinkilerde bilisim teknolojileri/bilgisayar dersi var mi? bizim ex-okulda vardi bi saat, ama burada yok