1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Mental aritmetik

Biliyorum bu konuda defalarca forum açıldı ama birde ben açsam bişey olmaz değilmi, zaten çok cevapta vermiyorsunuz(vermiyoruz) ama sevincimi paylaşayım istedim

geçtiğimiz hafta sonu kızımı mental aretmetik kursuna kaydettirdim. İlkgün mental aritmetiğin ne olduğu netür kazanımlar sağlayacağı konusunda bize sunumda bulundular ve harikaydı kursu ben almak istedim. ama 5-12 yaş için olduğu için olmaz heralde...kızım ilkgün bir hevesle ders çalışmaya başladı umarım istediğimiz sonuçları elde eder kişiye katması muhtemel tüm güzel sonuçları bizede katar.

evet çocuğu yakını mental aritmetik kursuna gidenler, gidişat nasıl memnunmusunuz...

Cevap: Mental aritmetik

hayirli olsun oncelikle...uzun bir surec ve devamli tekrar etmesi odevlerini aksatmamasi gereken bir surec..bizde ekimde basladik..cok hevesli isteyerek basladi. su an matematik yarismalari grubuna secildi ozel hazirlaniyor ders disinda da...okuldaki dersine cok katkisi oldu mu sanmiyorum cunku ne olursa olsun okuldaki sistem farkli toplama cikarma carpma bolme ...ama seviyor severek gidiyor onemli olan bu...

ben sadece kızımdakı dıkkat dağınıklığı sorununa çare olabılırmı acep dıye göndermek istiyorum. Olurmu ne dersınız ???

istese gönderecektim, istemedi.... isteyeydi iyiydi ....

Alıntı angelgreen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece kızımdakı dıkkat dağınıklığı sorununa çare olabılırmı acep dıye göndermek istiyorum. Olurmu ne dersınız ???

bize yapılan sunumda çocuktaki dikkat dağınıklığına faydalı olacağını söylediler, zaten amaç çarpmayı, bölmeyi çıkarmayı toplamayı kısa sürede yapması değil beynini etkin kullanmayı, öğrendiğini unutmamayı ve dikkat dağınıklığını ortadan kaldırması olduğu söylendi...

Alıntı Kızım_Aleynam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize yapılan sunumda çocuktaki dikkat dağınıklığına faydalı olacağını söylediler, zaten amaç çarpmayı, bölmeyi çıkarmayı toplamayı kısa sürede yapması değil beynini etkin kullanmayı, öğrendiğini unutmamayı ve dikkat dağınıklığını ortadan kaldırması olduğu söylendi...
    sırf dıkkat dağınıklığı ıcın dusunebılırım bende, yalnız f.tıh dersanlerınde bıze en yakın uygulama orayada gondermek ıstemıyordum pek kızımı

Ben Melik Duyarın sahibi olduğu aritmetik kursunun bana yakın şubesine gönderiyorum. Kimse yoğurdum ekşi demez ama işleyişleri oldukça güzeldi günlük internetten çalışma imkanına sahip ve internetten hocaları çalışmaları takip ediyor eğitim veren öğretmenleride melik duyar internetten ne derece çocukları takip ettiklerine dair değerlendirmelerde bulunuyormuş, eğer işini ciddiyetle yapmayan bir şubesi var ise hemen anlaşmalarını feshedip şubeyi kapattırıyormuş...

istemeden gitmesi ,calismasi cok zor..nerdeyse her hafta 15-20 sayfa odev oluyor..odevini yapan duzenli calisanla calismayan arasinda bile ciddi fark oluyor gordugumuz..
    Alıntı Ayris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istese gönderecektim, istemedi.... isteyeydi iyiydi ....

cogu yerde ayni prosedur isliyor..bizim hocalarda cok yakindan takip ediyor..
    Alıntı Kızım_Aleynam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Melik Duyarın sahibi olduğu aritmetik kursunun bana yakın şubesine gönderiyorum. Kimse yoğurdum ekşi demez ama işleyişleri oldukça güzeldi günlük internetten çalışma imkanına sahip ve internetten hocaları çalışmaları takip ediyor eğitim veren öğretmenleride melik duyar internetten ne derece çocukları takip ettiklerine dair değerlendirmelerde bulunuyormuş, eğer işini ciddiyetle yapmayan bir şubesi var ise hemen anlaşmalarını feshedip şubeyi kapattırıyormuş...

Siz ne zamandır gönderiyorsunuz, çocuğunuzda farklılıklar hissetmeye başladınızmı? bizim öğretmenimiz 3 ay sonra değişimi farkedeceksiniz demişti...dünde dersimize çalıştık biz gayet istekli umarım böylede devam eder