Bendede Tablo, sabun, havlu hastaligi var onlar olmazsa olmaz yani.Tutsuleride cok severim.mumlari yakarim elektirkleri kapatirim tutsumude yakarim ohhhhhh.cok rahatlatir beni.
Bendede Tablo, sabun, havlu hastaligi var onlar olmazsa olmaz yani.Tutsuleride cok severim.mumlari yakarim elektirkleri kapatirim tutsumude yakarim ohhhhhh.cok rahatlatir beni.
EVDE AKSESUR OLARK BEN VARIM
şaka...
mum sevmem kaynana 2 usd ye nekadar mum varsa toplamış getirmiş dağıt dağıt anca bitti
özel birşeyimde yoktur genelde hediye,
aksesuar pek almam....
icine birsey koyulmadan durabilecek orjinal seyler. Arkasindan bir de isik vurursa gozumu acayip oksar.
bende bayilirim mumlara ama parlak isiltili yani simli olanlara her ciktigimda mum almadan dönmem valla napim benim de koleksiyonum mumlarrrrrrr
vazgecemeyecegim sey biblolar ve süs esyalari
Mum çok severim banyoda,her tarafta kokulu mumlarım vardır......Tütsü çoooook severim.............
Ve her hafta mutlaka canlı çiçek alırım.......Canlı çiçek olmazsa olmaazzzzzzzzzzz...........Beyaz papatya favorim...............mayıs ayında mutlaka mimoza olur evin her köşesi..............
Bunlardan asla vazgeçemem.............
Bulaşık makinem olmazsa olmazdır yani.
Bende mumları ve süs eşyalarını severim..
Kuru çiçekler, aromatik kokular, resim çerçeveleri, şamdanlar vs.vs...
İnce uzun cam vazum ve içindeki çiçeklerim,süsledigim sandık üzerindeki gaz lambalarım.Aksesuarı ve çiçekleri çok severim ama eşim kızıyor artık.
Aksesuar diyince evet çok güzel görünüyorlar. Ama temizleyen ben olunca hiçbirini istemiyorum, bıkkınlık geldi tozdan
evet bendede porzellan bebek hastaligi var evimin her kösesinde vardir artik onlari kizlarim gibi görüyorum eee bide mum kokulu mumlara cok severim