Çıtır Çıtır Felsefe serisinin tamamı var bizde. Tekrar tekrar okuyor hala. Okulunun da tavsiye ettiği kitaplar listesinde bulunuyor bu seri.
Çıtır Çıtır Felsefe serisinin tamamı var bizde. Tekrar tekrar okuyor hala. Okulunun da tavsiye ettiği kitaplar listesinde bulunuyor bu seri.
joody moody okuyor bu ara..serinin üçüncü kitabı bitmek üzere, diğerlerini de istiyor
roadl dohl dünya şampiyonu kızım bunu beğendi.
birinci sinifiz ama kitap yetistiremiyoruz kucuk hanima..daha kalin kitaplara gecmesi lazimmis...7-8 yas cocuklarinizin okuyup begendigi, ama sizin evde kalabalik yapiyor bunlari vereyim dediginiz kitaplariniz varsa onlara talibiz))) simdiden tskler...
Belki ilerki yaşlar için daha yerinde olacak ama küçük prens ile alice harikalar diyarınnda yı unutmamak lazım
kucuk prensin cok guzel dizi seklinde kitaplari cikmis..bizim zamanimizda tek bir kitabi vardi simdi cok guzel seri halinde 3 kitap cikmis..8 yas ustune guzel okuma kitaplari 8 yas altina da aktivite seklinde kitaplari var. bilginize
10 yaş için kıtap tavsıyesı yapayım mı
Günışığı yayınlarından; Kraliçeyi Kurtarmak,Esrarengiz Komşu geri döndü bu kıtaplar yenı okundu, ve yine buradan sipariş verdim çok beğendıler. Tekmi Çiftmi? Bugün Adım Kaktüs benim, perşembeleri çok severim.
http://www.gunisigikitapligi.com/Scr....asp?sinifno=6
ben ogluma genelde BEHIC-SEVIM AK'in kitaplarini aliyorum, begendigini soyluyor
Vanilya Kokulu Mektuplar / Sevim AK bizim de favorimiz bu sıralar.
Bir de internetten kitap alıyor musunuz? Alıyorsanız güvendiğiniz siteleri söyler misiniz?