Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1

    tudem sınavından geldik.

    tudemin sınavına girdik ilk kez. çok kalabalık olur, trafik, park sorunu vs. yaşanır denildi. erkenden gittik saat 8.15 de
    ordaydık. çocuklarıda alıp bi cafe bulduk kendimize çocuklara doping yaptık tatlı vs. yedirdik.sonrasında 9.15 de okulun önğne gittik ve içeriye aldılar. biz veliler heyecandan öldük dışarda, çocuklar 1 saat sonra tek tek çıkmaya başladılar, çıkna şaşkın ördek gibi anne babasına bakınıyordu, güvenlikde velisi gelmeyen çocuğu bırakmayıp, tekrardan içeri alıp bekletiyodu, son anda izdiham gibi görüntüler oluşsada yine de fena değildi organizasyon. ellerine bi mikrofon alıp isim anonsu yapılsaymış daha iyi olurmuş aslında. neyse yinede iyi sayılırdı.

    gelelim sorulara çok kolaydı, hiç anlattıkları gibi mantığa dayalı kazık sorular yoktu. mat full türkçe full hayat bilgisi ise küçük bir hata ile 1 yanlış. olsun, yinede çok mutlu olduk.

    başka kimler girdi, sizin gözlemleriniz nelerdir? ruhan ı merak ettim, özgesu gireketi, ne oldu?

  2. #2

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    giremedik canım bu haftamız hep hastanede geçti kızım için zor bir hafta oldu başka sefere inşallah.Senin başarılı kızını tebrik ediyorum maşallah.Bu arada ben sana geçen bir forum açmıştım bilim sanat okulu ile ilgili görmedin galiba okullara yazı gelmiş 3.sınıflar için sınav yapacaklarmış 100 öğrenci alacaklarmış.Öğretmenler seçecekmiş öğrencileri bir araştır istersen biz gireceğiz sınava ama sınav ne zaman nedir henüz bilgim yok.

  3. #3

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    Girdiler ama 5. sınıf zordu, fen özellikle. Sulu yağmur altında ördek gibi kaldık. Anons etme olayını yaptılar da yine orada da izdiham oldu.

  4. #4
    Üyelik Tarihi
    08 Eylül 2007
    Bulunduğu Yer
    öyle bir yerdeyim ki.....
    Mesaj
    11.163

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    Maşallah Arife'cim Simay'a başarıları artarak devam etsin..

  5. #5

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    ruhancım, geçmiş olsun güzel kızına. 2. dönem düzenlenen sınava girer, güzel bir deneyim çocuk için bence.
    rostivancım, cafe gibi bişey yokmuydu, biz cafede oturduk yarım saat yarım saat de kapıda bekkledik, bizde çok üşüdük.
    tülincim, teşekkür ederim güzel dileklerin için canım...

  6. #6

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    ruhancım, bilgiler için teşekkür ederim.. araştıracağım.

  7. #7

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    amaaaan Beyza da girdi.öğretmeni dedi diye denedik işte. yoksa rezillikten başka bir şey değil bence. içerde çocuklar dışarad veliler. berbat berbatttt zaten soğuk bekleyen veliler gergin. saçma bir ortam bence . türkçe matematik iyi bizde de ama hayatbilgisi fena

  8. #8
    Üyelik Tarihi
    10 Ocak 2003
    Bulunduğu Yer
    Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)
    Mesaj
    7.850

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    Simay kızıma maşallah)

  9. #9

    Cevap: tudem sınavından geldik.

    Ne mutlu sana.Başarılarının devamını dilerim.Harika bir sonuç 1 yanlışcık ))))

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Dosya Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.