Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Herkese iyi yıllar öncelikle,

6 yaşına girecek oğlum için okul arayışım devam etmekte. Bu 3 okulun arasında kaldım. Çocukları bu okullara giden memnun olanlar veya memnun başlayıp memnun olmayanlar bir şekilde bana fikir verirse çok sevineceğim. Şubat ayında Günhan koleji ve Denizatında görüşmeye gideceğim bende sizinle düşüncelerimi paylaşacağım.

Şimdiden çok teşekkürler,

2. Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Merhaba denizatını bilemiyeceğim ama günhan hakkında yardımcı olmaya çalışayım kızım 2 senedir günhana devam ediyor şu anda 6 yaşta biz okuldan kızımda dahil çok memnunuz bir kere bile okula gitmeyeceğim dediğini duymadım. Okul küçük bir butik okul çok aktivitesi olan gösterişli bir okul değil ama sbs puanları denizatından çok iyi bu sene istanbul 12si oldular.Anaokulunda okuma yazma öğretip 1.sınıfa öğle geçiriyorlar bu öğretimde çocuğu sıkmadan yüklenmeden yapılıyor. Amaç ilkokuldaki bocalamayı azaltmak. Öğretmenimize ve okul müdürüne her zaman rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Kafanızda oluşan soruları hemen cevaplayıp sizi rahatlatmayı biliyorlar. Fiyat olarak çok uçuk değil.Başka bir şey sormak isterseniz cevap vermeye çalışırım. Kolay gelsin.

3. Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Burada günhan koleji ile yazılanlarda sınıflarda 1 Öğretman olduğu yardımcı öğretmen olmadığı yazılıyor.Aynı problem devam ediyormu acaba?Yoksa bir şekilde iyileştirme var mı son senelede?

4. Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Yardımcı öğretmenden kastınızı anlamadım.Her derse bale,satranç,yazı,drama,fen bilimleri,ingilizce,orf,beden ...eğitimi gibi derslere başka bir öğretmen giriyor asıl öğretmenide yanlarında onlara eşlik ediyor.Haftanın bir günü okul müdürü(pedegog) gözetiminde çocuklara gelişim testleri uygulanıyor. Dışarı bahçeye çıkıldığında yardımcı öğretmen oluyor yanlarında başka nerde yardımcı öğretmene ihtiyaç duyuyorsunuz bilmiyorum ama ben sorun yaşamıyorum. Tuvalette çocuklara eşlik ediliyor ama kendi işlerini yapmaları öğretiliyor.(el yıkama,...).Kızım tek çocuk ve tekliğin verdiği şımarıklığa sahip bir kızdı okula gittiğinden beri yemediği yemeğe,tek başına uyumaya,odasını toplamaya,akşamları yatmadan çantasını hazırlamaya ve en önemlisi bireysel olmaktan çıkmaya başladı o sebeble ben okuldan çok memnunum tabi herkesin beklentisi farklı olabilir.Bende araştırırken çok zorlandığımı hatırladığım için allah kolaylık versin diyorum. Ama çocuğunuzu vereceğiniz okulu anaokulu kısmı olarak sadece değerlendirmeyin.İlkokulunuda bence inceleyin derim.

Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Bende kızım için okul bakıyorum.Bahsettiğiniz okullara bende bakacağım.Yalnız bölge olarak birbirlerine uzak okullar.Şerifalide oturduğumuzdan Günhan koleji uzak olur diye düşünüyorum ancak okulun iyi olduğunu birçok kişiden duydum.

6. Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Bende Batı Ataşehirde oturuyorum. Çekmeköyden Samandıradan hatta bir arkadaşımızın çocuğu Kurtköyden geliyor. Şu fikre katılıyorum.en iyi okul yakın okuldur. Ama benim çevremdeki okullar 25.000 TL den başlayınca benim için pek iyi olmuyor maalesef. Belki geçen senelerde yardımcı öğretmen yoktu, çünkü forumlarda sınıfta hep 1 öğretmenin olduğundan yakınmışlardı.İlköğretim kısmına tabiiki balıcam zaten asıl ilgilendiğim yer orası. Başarısıda ortada. Artık sosyal aktivetisini dışardan takviye yapacağız. Denizatı için %50 iyi duyduysam %50 olumsuz duydum.

7. Cevap: Günhan koleji,denizatı ve çevre koleji

Merhaba, bu forum sayesinde zamanında okul seçimi yaptım; baktım bugün eski günlerdeki gibi yeniden giriş yapayım istedim. Bir çok okulu gezmiştik o dönem eşimle... Kafamıza en çok hem başarılarıyla, hem çocuklara verdikleri değerle, merkezi oluşu ve sosyal imkanlarıyla Çevre Koleji yatmıştı. Çocuğumuz 3.sınıfta, her şey gayet iyi gidiyor, çok memnunuz. tuvalette çocuklara eşlik eden öğretmen vs den bahsetmişsiniz; bunlar zaten olmalı gözüyle bakarım ben. Çevre'de çocuklara kaybedilen değerleri, yeme içme, oturma kalkma gibi adabımuaşeret kurallarını da öğretiyorlar, biz bile unutuyoruz yeri geliyo. Yalnız bugünlerde okula bizimkini almaya gittiğimde gördüm; kayıtlarını erkenden doldurur olmuşlar. Şaştım kaldım, araştırın derim. Kısacası tavsiye ederim.