Biz İstanbul'daydık.
Boğaz manzarasına doyamadım. Çok soğuk ve rüzgarlıydı ama olsun...
Umarım 2012 hepimize hayırlı gelir.
Yeni sitenin halini beğendim ama biraz çözmem lazım...
Sevgiler.
Nilgün
Biz İstanbul'daydık.
Boğaz manzarasına doyamadım. Çok soğuk ve rüzgarlıydı ama olsun...
Umarım 2012 hepimize hayırlı gelir.
Yeni sitenin halini beğendim ama biraz çözmem lazım...
Sevgiler.
Nilgün
31 aralık gecesini soruyorsan uyuyarak girdim 500 km yol yapmak yormuş biraz beni
ama bu yılın benim için çok mutlu geçeceğini düşünüyorum 2011 den kalan bir takım olumsuzluklar ki onların içinde bile mutlu olacak noktalar bulduk maaile bu yıl olumsuzluklar kalkıyor hep güleriz inş
Biz iki cocukla evdeydik sadece disarida bir yemek yeyip, arabayla caddeden gecip eve donduk
Herkese mutlu ve saglikli yillar...
bizim özel ve güzel bir yılbaşı gecesiydi
son anda elifin isteği ile hüsamettin le beraber girdik yeni yıla
ve kızım çok mutlu oldu
o mutlulukda bana yetti
Biz evdeydik. Rakımızı içtik balıgımızı yedik oturduk
Herkese iyi seneler...
Annemlerdeydik çok eğlenceli geçti .Ertesi günde onlardaydık.Zaman su gibi akıp geçti.Mutlu seneler
Herkese iyi yillar diliyorum. Buyuklerin yeni yilini kutladiktan sonra , 3 aile erkenden basladik kutlamalara. Cocuklar da cok eglendi.Ertesi sabah da mukemmel bir kahvalti ettik beraber. Tum senemizin boyle keyifli gececegini hissediyorum.
Konu blueblue tarafından (02 Ocak 2012 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlarımızla beraber keyifle girdik yeni yıla,hatta sohbete bir dalmışız bir dalmışız son anda fark ettik yeni yıla girdiğimizi..bu arada bol bol çocukları çekiştirdik(biz anlarız birbirimizi diye)sabaha karşı yattık bizim minik adam bile gece üç buçukda uyudu...enerji süperdi..
Stockholm'de oglum, babam, kardeslerim, yegenlerim + cok eski aile dostlarimiz, eski yeni damatlari, bebisleri + isvecli komsulari, komsunun cocuklar, kizkardesi ... derken 23 kisilik bir uzun masa kuruldu..
ikramlar, yemekler, sampanyalar, cocuklara cocuk sampanyalari, sohbetler, danslar, kosturmacalar hepsi cok keyifliydi.
Isvecte gece yarisi 11.50 gibi herkes sokaklara dökülür, üzerlerde kabanlar , ellerde sampanyalar, havai fisek atar, kendini tanimadigin komsulara sarilip yeni yil kutlarken bulursun, biz orada yeni yila hep öyle gireriz. Bu sefer de öyle oldu.. Tabi bu sefer kendimiz oldukca kalabalik bir grup oldugumuz icin birbirimize sarilmakla yetindik.. Erkekler ve büyük cocuklar havai fisek atti, kadinlar sampanya sisesi acti, doldurdu dagitti. Cocuklar düdükler öttürüp cigliklar atti.. Sonra yine iceri girip kaldigimiz yerden dansa devam ettik. sabah 04.30 da evimize (erkek kardesimin evine) döndük..
Leo havai fiseklerin muhtesemligini unutamadi, isvicre'ye döndüügmüzde babasina en önce bunu anlatti. zira burada cok diye övünsek de stockholm'de 15-20 dakikalik sölene doyum olmaz....