nilsubensu yazdı:
oyy ne sevimli şey bu yeni çift böyle
14 senelik evli bi çifte bakalım.
zonk diye söylerler içten birşey geçirme yoktur. lafın varsa söyle, gazın varsa çıkart bu kadar basittir
evin kadınının mutlak hakimiyeti vardır. o şey alınmayacak diyosa alınmaz. gerek yok diyosa gerek yoktur tartışmaya açık değildir
arabaya taşıma yerleştirme eve çıkartma evin erkeğindedir.
evin kadınının bileği ağrıyordur kimse kusura bakmasındır
erkek gereksiz birşey almışsa önce bir kere uyarılır. ısrar ediyorsa saygı duyulur. ama gerçekten gereksizliğine inanılıyorsa çaktırmadan bir ara sepetten atılır. hiç de yanılmamıştır erkek o şeyin eve gelmediğini hiçbi zaman anlamaz çünkü ihtiyacı olmayan ambalajına aldandığı üründür. yine kadın haklıdır hep kadın haklı olacaktır
bazen evin erkeği kapris yapabilir. bi kaşar yüzünden küsüp gidebilir markette karısını sap gibi bırakabilir
ama ilginçtir artık küsmezler pek. kadın eve gittiğinde niye beni bıraktın orada der , erkek ise sana çok kızmıştım uyuz etmiştin beni der konu kapanır. eski şaşalı haftalık küslükler azalmıştır
kadın tek başına gittiği zamanlarda eşşek gibi tüm işleri yapar. ağrıyan bileğinden eser yoktur taşır poşetler dizer sonrada erkeğine dert yanar çok yoruluyorum diye suçluluk hissetmesi sağlanır.