Linde yazdı:
Erkekler bosandiktan sonra nasil yasiyor?
Senveben nickli arkadas gibi ben de „hic umrumda olmaz isterlerse acindan ölsünler“ diyenlerdenim..
Ama benim exin acindan falan öldügü yok. Gayet güzel yasiyor..
Bir kiz arkadasi var. Benim eski evimi satin aldiktan sonra, onunla beraber oraya tasindilar. Kiz köylü isvicreli. Köylü tahta vitrinlerini getirip koymus evin bas kösesine, evi mafetmis.. kapidan gördüm de eve acidim
Kiz bir de benim yapmadigim her seyi yapiyor. Misal temizlik.
Leo’nun bir esyasini falan götürdügümde öyle arada gözüme carpiyor, Üzerinde erimis bir tshört harala gürele temizlik yapiyor.. Hizmetci ruhlu bir sey.. Bir kere bana kapiyi acma gafletini gösterdi, sonra ama bakti benden ilgi sifir, kacti kenara cekildi. Hic yüz göz olmuiyorum. Bir kere de kayak kayarken cafe’de karsilasmistik.. Ben David bizim masadan gecerken durdu bizmle sohbete giristi ben de tabagindan strudelinden tadmistim , bayilirim Apfelstrudel’e. Neyse sonra gitti kizin arkasindan adamcagiz onun karsisina oturdu bizden uzak bir yerde. Orada kiz adamin beynini yedi vir vir vir....
Yani ben de mi böyleydim acep evliyken dedim kendi kendime :lough:
Exin Leo’yla iliskisi de cok iyi.. Her zamanki gibi Carsamba Persembe günleri ve iki haftada bir hafta sonlari Leo’yu aliyor. Bende oldugu günler bile gitar birakma, tenis raketini alma bahanesiyle bana ugrayip Leo’yu görüyor. Sarilip öpüyor. Cok özlüyor farkindayim.. Ondayken de cok ilgileniyor, aktiviteler yapiyor..
Exin benimle iliskileri de iyi. Bir seyi ben istemeden bile yapar. Gecen arabasini ödünc istedim verdi. Arabanin anahtarini almaya geldi, evdeki koca yilbasi camini balkona tasidi. Evde bozulan bir sey olsa ben söylemeden bu bozuk mu, ben yapayim der.. Yalniz bir huyu var her gün bana telefon ediyor. Leo’yu aldin mi. Misafirlerini biraktin mi ? Bilmem ne nasil gecti? iyi gitti mi. Su mu ? bu mu?.. sürekli soruyor. Bazen hosuma gidiyor ilgineliyor diye, bazen de kiziyorum sürekli ariyor diye..
Baska insanlarla sosyal yasantisi iyi: Sürekli evine misafir davet eder. Büyük davetler yapmayi, yemek hazirlamayi, saraplar sunmayi pek sever. Ortak arkadaslarimiz hala David’in ikramlarini unutamazlar. Buna halen devam ediyor. Hemen her hafta sonu bir misafir agirliyor.
Kendi kendine bakabilme konusu: Beceriklidir. Iran yemeklerini nefis yapar. Kiz temizlemeseydi evi temizleme isini de cok iyi yapardi, benle evliyken hep o temizlerdi
Kisaca hic acinacak bir durumu yok. Aynen hayati devam ediyor..
Asil bizim bosanmadan sonra benim sosyal hayatim zayifladi diyebilirim. Yemek yapmama, kendine bakamama hakkinda konusacaksak herhalde o sahis benimdir..