yoksa bitirdiniz mi bilem? ben bu haftasonu başlayacağım.
tüllerimi de yıkayacağım.
yoksa bitirdiniz mi bilem? ben bu haftasonu başlayacağım.
tüllerimi de yıkayacağım.
I-ıh daha yeni kaldırmıştık kışlıkları ama
ben gecen hafta yaptım o işi. bir iki yazlık da bıraktım, belki yine giyerim diye.
Yok yaw daha o kalın kalın kazakları giyemem, çok erken
Daha başalmadık erken diye düşünüyorum.
Benim iş kolay sadece dolapda raf degişiyor
Yok daha başlamadım ama Pazartesi günü kadınım gelecek, ona yorganlarımız çıkarmamızı söyleyeceğim.
Bende hafta arası ilk olarak Mert'in dolabını düzenlemeyi düşünüyorum, sonra yavaş yavaş bizimkileri yaparım.
Bu arada birde Pazar günü ayakkabı dolaplarımı toplamalıyım, sandalaetler ve açık ayakkabılar kalkacak, kapalı ayakkabılar ilk raflara konacak....
Ayyy aman beee kış gelir dolap değiştir, yaz gelir dopal değiştir hep iş iş iş...
Aslında şöyle kocaman kocaman evlerimiz olacak, herkesin soyunma odası olacak, yazlık-kışlık derdi kalmayacak herşey her daim kocaman dolaplarda askılarında duracak, ne güzel olur demiiii......
bizde 27 derece gulum, yaz yeni ba$liyor
kazaklari degil ama uzun kollu gomleklerimi falan cikarmayi planliyorum. hirka ve yeleklerimi de
bu haftasonu cok isim var...
Pastırma sıcaklarını bekliyorum, o bittikten sonra değiştireceğim
Bu akşam yorganları çıkarmayı planlıyorum. Hırkalarım, gömleklerim askıda zaten hiç kaldırmadım.
Açık ayakkabıları yağmur olmadıkça bi süre daha giyerim diye kaldırmak istemiyorum. T-shirtleri atletleri kışında hırka ve gömlekle giyiyorum o yüzden kaldırmayacağım.