fazla içme... eve dönünce rapor ver
Kaçıp TV izlemeyi tercih ettiğine göre pek matah bir randevu değilmiş Boşver aşkı meşki, risotto birşeye benziyor muydu bari?medip yazdı:
ha ha Inci, evliyiz ama merakliyiz diyorsun . Sekercim öncelikle risotto tadmadim.Inci&Deniz yazdı:
Kaçıp TV izlemeyi tercih ettiğine göre pek matah bir randevu değilmiş Boşver aşkı meşki, risotto birşeye benziyor muydu bari?
Eleman kisaca: Kendinden cok konusan, karsisindakini dinlemeyen, israrci, samimiyetsiz bir tip. Ha bi de cimri evde yemek var diye yemedi hödük.
Yorumum: Hic bir espirisi yok. Arkadas olarak bile cekilmez. 1.5 saat zor tahammül ettim :-x Ama bir fransiz böyle diye tüm fransizlara sirti dönmek olmaz bunun bilincindeyim
Ilk dersten sonuclar: Figen haklisin sekerim. Bu yasta, bu deneyimle ilk yemekte eliyor insan. Bosa enerji israfina gerek yok !
Elbette ki meraklıyız
Tam bir hanzo vakası yani, arkana bakmadan kaçtığın iyi olmuş, pişirsin yesin kendi başına öküzcük
valla single hatunlarda is yok , ne varsa evlilerde var diyecegim ben de nerdeyse. cok hayal kirikligi yaptim ... biz ancak spor yapalim, alisveris yapalim ve manyak gibi calisalim. baska bir icraat yok :-x
biz evlilerde de bi numara yok gu$um..sen eglenmene, gezmene bak .. akilli, nazik ve ne istedigini bilen birisi elbet bir gun karsina cikacaktirLinde yazdı:
valla single hatunlarda is yok , ne varsa evlilerde var diyecegim ben de nerdeyse. cok hayal kirikligi yaptim ... biz ancak spor yapalim, alisveris yapalim ve manyak gibi calisalim. baska bir icraat yok :-x
Ay çıkmıyor ya Cemile valla çıkmıyor...Klasik şeyi söyleyeyim; e tabii biz çok şahane kadınlarız ya erkekler bizden korkuyor hi hi hi Bu arada bir de şu geyik var; tabii şimdi 40'lı yaşların en bi verimli ayrıca en bi alımlı dönemlerindeyiz, ama bunun 55 ve sonrası da var; onu beğenme bunu beğenme sonra o yaşta yalnız kalırız alimmallah Bunu da çevremdeki erkekler bana söylüyor niyeyse
Tabii şahane kadınlarsınız. Çıkmayan kaybeder.kemalfigen yazdı:
Ay çıkmıyor ya Cemile valla çıkmıyor...Klasik şeyi söyleyeyim; e tabii biz çok şahane kadınlarız ya erkekler bizden korkuyor hi hi hi
evet gezmeme eglenmeme bakiyorum canim..Jemima yazdı:
biz evlilerde de bi numara yok gu$um..sen eglenmene, gezmene bak .. akilli, nazik ve ne istedigini bilen birisi elbet bir gun karsina cikacaktir
akilli ve nazik , ne istedigini bilen ..
bu özellikler yaninda bir de duygusal olsun lütfen beni simartsin sarsin sarmalasin.
ismarlamayi dogru yapalim da sonra ürün kusurlu gelmesin degil mi :lough: :lough: