Şimdi biz bugün yüzmeye gittik,ablamların sitesinde kapalı havuz.
Bi gün kadınların,bi gün erkeklerin günü.Ben şimdiye kadar hep soğuk baktım ve gitmek istemedim,öyle haremlik selalık o ne öyle,hem güvenemem kapalı ve ayrı günlerde girildiği için diyordum.Kim bilir erkekler nasıl kullanıyordur,temiz değildir,mikropludur vs.
Hem yeğenimin hem eylülün ısrarlarına dayanamadım onların hatırına gittim,ama bakıcam temiz değilse kimse giremez dedim,kabul ettiler.
Erkek yeğenimi de aldık yanımıza 9 yaşında,babasının hiç vakti yok götürememiş daha,ablasıyla da gitmemiş,benimle geldi.
1 kadın 2 kız çocuğu vardı sadece,ramazan diye çok girmiyorlar,kızlar kadına mıy mıy bişey söylediler,kadın geldi bu çocuk 10 yaşında mı dedi,bende yoo daha 9 olmadı neden dedim,yasak erkek bu,6 yaşından sonra erkek getirilmez
bu kanunu kim çıkardı daha çocuk bu dedim,hem yaş sınırı sanırım 10,çünkü demin 10 yaşmı dediniz dedim yoo 6 yaş.
Olabilir sizin zihniyetiniz bozuk o zaman dedim neyse sinir oldum,çocuk mahçup oldu kadın gitti.
13 yaşlarında bi kız geldi,bu çocuk neden burada bizde günah dedi ayy sinir oldum yaa,orucum dedi, ee oruçluyken yüzmek günah değilmi,ağzına su kaçmıyormu senin dedim,kaçarsa da kazayla kaçarmış günah değilmiş,nasıl sinir oldum ya :-x zihniyete bakarmısınız daha 9 yaşına bile girmemiş çocuk için ne fesatlıklar düşünüyorlar.
Kötülük böyle düşünenlerin içinde aslında,hadi ergenlik çağında olsa anlicam,bu daha bebe yaa :-x
Daha içimde kaldı da kavga etmek istemedim,çocukta utandı gitti zaten :-x :-x :-x siz ne yapardınız yerimde olsaydınız