1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Şimdi biz bugün yüzmeye gittik,ablamların sitesinde kapalı havuz.
    Bi gün kadınların,bi gün erkeklerin günü.Ben şimdiye kadar hep soğuk baktım ve gitmek istemedim,öyle haremlik selalık o ne öyle,hem güvenemem kapalı ve ayrı günlerde girildiği için diyordum.Kim bilir erkekler nasıl kullanıyordur,temiz değildir,mikropludur vs.
    Hem yeğenimin hem eylülün ısrarlarına dayanamadım onların hatırına gittim,ama bakıcam temiz değilse kimse giremez dedim,kabul ettiler.
    Erkek yeğenimi de aldık yanımıza 9 yaşında,babasının hiç vakti yok götürememiş daha,ablasıyla da gitmemiş,benimle geldi.
    1 kadın 2 kız çocuğu vardı sadece,ramazan diye çok girmiyorlar,kızlar kadına mıy mıy bişey söylediler,kadın geldi bu çocuk 10 yaşında mı dedi,bende yoo daha 9 olmadı neden dedim,yasak erkek bu,6 yaşından sonra erkek getirilmez
    bu kanunu kim çıkardı daha çocuk bu dedim,hem yaş sınırı sanırım 10,çünkü demin 10 yaşmı dediniz dedim yoo 6 yaş.
    Olabilir sizin zihniyetiniz bozuk o zaman dedim neyse sinir oldum,çocuk mahçup oldu kadın gitti.
    13 yaşlarında bi kız geldi,bu çocuk neden burada bizde günah dedi ayy sinir oldum yaa,orucum dedi, ee oruçluyken yüzmek günah değilmi,ağzına su kaçmıyormu senin dedim,kaçarsa da kazayla kaçarmış günah değilmiş,nasıl sinir oldum ya :-x zihniyete bakarmısınız daha 9 yaşına bile girmemiş çocuk için ne fesatlıklar düşünüyorlar.
    Kötülük böyle düşünenlerin içinde aslında,hadi ergenlik çağında olsa anlicam,bu daha bebe yaa :-x
    Daha içimde kaldı da kavga etmek istemedim,çocukta utandı gitti zaten :-x :-x :-x siz ne yapardınız yerimde olsaydınız

Re: Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

O havuzun yakinindan bile gecmem. Daha fazla yazarak sitede huzuru bozmak istemem

Bu bir bakış açısı,daha doğrusu bakamayış,algılayamayış açısı(ilginç bir cümle oldu ama)...Benim eltimin oğlu kızımla yaşıt elime doğdu ben şimdi onun ergenliğini takip mi edeceğim,eğer günahsa,Allah affetsin ama elime doğan çocuğa ben bu gözle bakamam...Saçımı,başımı sakınamam,kuranda aklıma yatan şeyi yaparım...Mesela ;bir kuzenim var benimle yaşıt,çok görüşmüşlüğüm yok,onun yanında dikkat ederim,ama diğer kuzenimi denizde yüzerken sırtımda taşımışlığım var kardeşim gibi,bence aynı şey değil...Maalesef küçük çocukları bu yaşlarda doldurup,teyzesi,ablası yaşındaki kadınları sadece bir cinsel kimlik olarak gösteriyorlar...

Eb®u yazdı:
    O havuzun yakinindan bile gecmem. Daha fazla yazarak sitede huzuru bozmak istemem
    Site çok lüks dünya kadar para ödüyorlar ama faydalanamıyorlar,bende çocuk faydalansın istedim,çünkü ektra para ödeyip dışarda başka havuzlara götürüyorlar,sonuçta ortak kullanım alanı babalarının malı değil ki,ama içinde yaşayanların beynini örümcek bağlamış.
    Sitede huzuru bozmak derken hangi site anlamadım,burasımı

~~GÜL~~ yazdı:
    Bu bir bakış açısı,daha doğrusu bakamayış,algılayamayış açısı(ilginç bir cümle oldu ama)...Benim eltimin oğlu kızımla yaşıt elime doğdu ben şimdi onun ergenliğini takip mi edeceğim,eğer günahsa,Allah affetsin ama elime doğan çocuğa ben bu gözle bakamam...Saçımı,başımı sakınamam,kuranda aklıma yatan şeyi yaparım...Mesela ;bir kuzenim var benimle yaşıt,çok görüşmüşlüğüm yok,onun yanında dikkat ederim,ama diğer kuzenimi denizde yüzerken sırtımda taşımışlığım var kardeşim gibi,bence aynı şey değil...Maalesef küçük çocukları bu yaşlarda doldurup,teyzesi,ablası yaşındaki kadınları sadece bir cinsel kimlik olarak gösteriyorlar...
    Çok sinirliyim ne yazsam boş,çocuğun da gururu kırıldı çıktı hemen,oysa daha yeni yüzmeyi öğrenmiş,bana gösteriyordu hevesle,ablası da kardeşim böyle şeyler bilmez anlamaz sizde onun ablası gibisiniz niye çocuğun aklına böyle saşmalıklar sokuyorsunuz diye kızdı

Eb®u yazdı:
    Şimdi anladım,sinirden okuduğumu da anlayamıyorum pardon

~~GÜL~~ yazdı:
    En çok yakın arkadaşlarım hep kapalılar ama kafalarımız uyuşuyor geri kafalı değiller en azından,herkesin düşüncelerine fikirlerine saygılılar,bende öyleyim herkes kendi hayatını yaşar banane ama bu tür manyaklar beni delirtiyor,oturduğum semt hep kapalı kesim açık olan tek tük insan var,bende açığım ama bana karışan yok,karşılıklı anlaşıyoruz ama bu yobazlık nedir anlamıyorum,yazık geleceğimize,yetişen gençlerin haline bakarmısınız :-x

öyle bir yerin yakınından bile geçmem

9. Re: kadin erkek segregasyon

yakinindan bile gecmemek degil de düsünceyi söylemekten yanayim..

genc kiza:
    -aferin kizim bak dogrusu o kadar kati görüslü olmamak gerek, oruc kazara bozulursa kazadir.. ama bir cocuk da erkek degildir, bu konuda da ayni seklide düsünebilirsin.

havuzun yönetimine:
    - bu havuzun kadin erkek karisik günleri yok mu?
    diye sorardim..

haftada 2 gün kadin erkek ayri olmasina karsi degilim. ama her gün olmamali bence, segregasyona karsiyim..

Re: kadin erkek segregasyon

ben kurallar uyulması gerekliliğine inanırım böyle bir kural konmuşsa hassasiyet sebebi ister din ister başka bişi olsun uymaya çalışırdım eğer uyamayacağım bir konu ise orayı terkederdim olayı zorlamazdım mesala kadınlar hamamınada erkek çocukları alınmaz kiminde yaş sınırı belki 5 kiminde belki 10 dur oraya gitmek isteyene buna uymak düşer

ablanız oraya taşınmadan önce bunu bilmiyormuydu neden oraya yerleştiler ki eğer bütün kuralları bilerek taşınmışlarsa itiraz hakkıda olmaz bence

birde siz havuzun ayrı olmasının temizlik faktörünü nasıl etkilediğine neye dayanarak ikna oldunuz anlamadım ben