önce yazının link vereyim;
http://www.ilk-kursun.com/haber/79270
baktım son zamanlar Afrika'ya, Somali'ye yardımdır gidiyor tv'lerin haber bültenlerinde enaz
3 başlıkta haber yapılıyor... sonunda anladım ki işin içinde hükümet var...ee tabi hükümet olduğu bir yerde bu kadar geniş organize olmak zor değil...Emin Çölaşan'nın düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum...
Biz fitremizi,ramazan için hazırlanmış kolileri her sene veririz ama mağdur olduğunu bildiğimiz insanlara vermek bana herzaman daha huzur verir ki ben insanlar mahcup olmasın diye kimi zaman yakınlarından gönderirim..
Benim asıl merak ettiğim şey Afrika ben kendimi bildim bileli kıtlıkta ve sefalette
ama bakıyorum halen çoçuk doğruruyorlar yahu kadınlar bu sefalette 4-5 çoçuk doğrurlur mu?acaba alışmış mı sefalete yoksa yardım geliyor diyemi böyleler...
geçen anne bir çoçuğu ölmüş onun yardımı kesilmesin diye öldüğünü saklamış ki diğer çoçuğu için yardımı çok alsın
bu ülkeye yardım edilmemeli mi elbet tabiki edilmeli ama yardımdan çok daha önemli bir şey var bu kadınlara ve ülke insanına ne bileyim belli bir çoçuk sayısından fazla çoçuk yaptırılmamalı bilinçlendirmeli bu insanlar...