Selülit kremlerinin etki etmesi için en önemli faktör düzenli kullanmak. Kullandığınız sürece etki eder, bırakınca yine geriye dönüş başlar.
Ben senelerdir clarins lift minceur kullanıyorum, memnunum.
Selülit kremlerinin etki etmesi için en önemli faktör düzenli kullanmak. Kullandığınız sürece etki eder, bırakınca yine geriye dönüş başlar.
Ben senelerdir clarins lift minceur kullanıyorum, memnunum.
ablamda rocun cok iyi soncu verdigini gormustum.
ama ablam sIKIDA spor yapmisti o donem,fakat onceki diyet ve spor cabalari kilo verdirse de selulitlere bi faydasi olmamisti,roc surdugu sene(2 kutu bitirmisti) gozleriome inanamadim.selulitlerininin gecicegine inanmiyordum hic cunkun.
Benim pek selulit sorunum olmadi simdiye dek ama simdik var.clarinsetn bisiy aldim surdum ama duzenli kullanmadim o yuzden bisey diyemicem.
bi de balim asagidan yukari bas veisaret parmaklarinin arasina alarak masaj yap,azcik aciycak sekilde.
bende aleti var su,ayni sii goruyor.
masaj,yani dolasimi canladirmak kilit nokta.,
susam yagini isiti deniz tuzu ekleyip masaj yapmak ta iyidiye duymsutum nukhet duru bacimizdan.
selülitin yok diyorlar
çok şükür,,,,
kimmi diyor
öykü
işin ehli yani
füsunnn, Nükhet Duru demişsin de anam, gerdire gerdire gamze oldu nerdeyse
ama susam yağını bir müşterimden duydum, kadın şimdi rahat 70 vardır, bir kaç sene öncesine kadar bazı bitkileri, yağları karın bölgesine sürer, üstüne de streç sarıp dans ettiğini söylerdi, o yaşta kadın hayrandım valla
selülitim yok derdim yok ben zayıfım
Banu sen misin ?Tunay yazdı:
aslanım toprağım benim bak nasıda tanır benibebisim yazdı:
benim ben
selülitim yok ,üzgünüm
sitede kaç tane zayıf varTunay yazdı:
aslanım toprağım benim bak nasıda tanır benibebisim yazdı: