37. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 273536373839 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 361 ile 370 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Garajdaki Giz / orijinal adi Skellig'mis

Emre'nin su an okudugu kitap Adam Blade Beast Quest Serisi, canavar pesinde olarak tercume edilmis.

Her gun birtanesini okuyor. Hepsini de bulamadik, buldukca aliyorum.

Andy Stanton Bay Ciklet

Okul'da cocuklar tarafindan en cok okunan kitaplardan Bay Ciklet serisi.

4.cu sinif ogrenciler siraya giriyorlar bu kitap icin

Roald Dahl

Yine okulun kutuphanesinde en cok okunan yazarlardan Roald Dahl.

Matilda
    Koca Sevimli Dev
    Cadilar
    Zurafa, Peli ve Ben
    George'un harika ilaci
    Dev Seftali
    ve herkesin bilgidi Charlie'nin cikolata Fabrikasi

Emre cok sevmiyor bu yazari, bende hic okumadim, ancak Charlie'nin cikolate Fabrikasi'nin filmi seyredip hic begenmemistim. Ondan on yargili yaklasiyor olabilirim.

4. Re: Roald Dahl

Tatil için kitap alışverişi yapmalıyım..
    Aslında evde okunmamış kitaplar var ama pek hoşlanmadı onlardan şöyle sürükleyici eğlenceli ve bilimsel kitaplar seviyor benimki hani bu tanıma uyan kitap varmı bilmiyorum
    Listeleriniz belli oldumu Özler özellikle de senden bekliyorum bu yılki listeyi

Re: Roald Dahl

OZİMER yazdı:
    Tatil için kitap alışverişi yapmalıyım..
    Aslında evde okunmamış kitaplar var ama pek hoşlanmadı onlardan şöyle sürükleyici eğlenceli ve bilimsel kitaplar seviyor benimki hani bu tanıma uyan kitap varmı bilmiyorum
    Listeleriniz belli oldumu Özler özellikle de senden bekliyorum bu yılki listeyi
    Okulun listesi cuma günü karne alırken verilir bu yılki öğretmenimiz de çok güzel kitaplar seçiyor.Bakacağız listeye buraya da kopyalarım fakat ben ayrıca kitap sitelerine bakıp bir liste yapacağım Elif için.Özellikle Günışığı kitaplığının kitapları çok güzel oluyor.Kısaca biraz okuldan biraz benden bir liste hazırlayıp sipariş edeceğim yaz kitaplarını.

İşlem tamamlanınca bu foruma da yazarım

Re: Andy Stanton Bay Ciklet

Dün akşam eve giderken Bay Ciklet'in bir kıtabını daha aldım bizimkılere. Bay Ciklet ve Gulyabaniler.

Eb®u yazdı:
    Okul'da cocuklar tarafindan en cok okunan kitaplardan Bay Ciklet serisi.

4.cu sinif ogrenciler siraya giriyorlar bu kitap icin

Öğretmenimizin Tavsiyelerini paylaşıyorum

http://www.dunyakitap.com/u/dunyakitap/img/c/a/l/alem-buysa-kral-benim20110412010748.jpg
    Noktalama işaretleri neredeyse okul hayaımız boyunca
    gördüğümüz, basit birkaç işareten oluşuyor gibi görü-
    nen ama bir türlü tam anlamıyla öğrenemediğimiz bir
    konudur. Koca koca insanlar olarak hala iki noktayı,
    noktalı virgülü, üç noktayı karışırıp dururuz. Daha vahim hatalardan ise hiç bahsetmeyelim!
    Ama siz de haklısınız. Eğer ilköğretim çağındayken elinizde noktalama işaretlerini oyunlarla anlatan bir kitap
    olsaydı durum farklı olurdu değil mi?
    İşte bu kitap çocuklar için bu yüzden önemli!
    Çocuklar hayatları boyunca kullanacakları noktalama
    işaretlerini çeşit çeşit oyunlarla bu kitap sayesinde öğ-
    renecekler, pekiştirecekler ve aynı zamanda çok eğlenecekler!

Arkadaşlar müthiş bir yolculuğa çıkamaya ne dersiniz? Dizimizin 100. kitabı Harikalar Diyarı İstanbul’da iki kıta üzerine kurulmuş tek şehri anlatıyoruz. Tarih, coğrafya ne kadar güzellik varsa, hepsini karikatürler ve birbirinden kral espriler eşliğinde keşfedeceksiniz.

Hey! İstanbul’a hiç gitmedim diye üzülen Anadolu genci! Bu sözümüz de sana! Bu kitabın içindeki bilgilerle İstanbul’un yedi tepesini birden gezmiş kadar olacaksın.

Bu kadar mı? En iyisi merakınızı gidermek. İşte size içinde neler olduğuna dair bir liste;

Bu kitapta,

İstanbul’da yaşayanların, her gün yanından geçenlerin bile tam olarak ne olduğunu bilmediği bir sürü evin, bahçenin, duvarın, camiinin, meydanın, sokağın, sarayın, kulenin, hatta taşların bile şaşırtan tarihini;

Üst üste yığılmış evler arasından sıyrılarak rahatça bir nefes alıp, doğaya ulaşabileceğiniz en pratik yolları;

En az annenizinkiler kadar güzel, lezzetli yemeklerin yapıldığı lokantaları, neredeyse bir insan gibi yaşayan bu şehrin tüm öyküsünü bulacaksınız.

İstanbul dışında yaşayanlar için ise iyi bir hava atma kitabı olacak bu: İstanbul’a gitmeden İstanbul’u göreceksiniz çünkü! Tam anlamıyla ‘bedava seyahat’!

Özlercim teşekkürler kitap isimlerinden Alem buysa Kral benım'i ve Harıkalar Diyarı İstanbul'u not aldım diğper lınk açılmadı. Başka varmı?

yazsel yazdı:
    Özlercim teşekkürler kitap isimlerinden Alem buysa Kral benım'i ve Harıkalar Diyarı İstanbul'u not aldım diğper lınk açılmadı. Başka varmı?
    Mesaj karmakarışık oldu müsait olunca düzelteceğim.Birkaç tane daha var onları da yazacağım.

timaş yayınları ve jip&janneke

Ozler iki kitaba da baktim. canim da cekti. tek endisem timaş yayınları olması. tercume ettirip yayına hazırladiklari yabanci kitaplarda sorun yok da yerli yayınlarda illa ki de dini mesajları kitabin icinde araya dereye sokuşturuyorlar.

üstelik de gecen kitap fuarinda kitap alip da fiş vermedikleri icin tartistigim tek yayınevi.

gene de kitaplari alirim ama once ben bir sansür heyeti gozuyle gozden geciririm sanirim

Ben de bu vesileyle bu kitabi onereyim. onermisimdir belki daha once bilmiyorum. olsun