Tebrik ederim Deniz'i.
Aylin'cim Elif de hiç üzülmesin.
Ünsal Oskay'ın deyimiyle,
"Yıkanmak istemeyen çocuklar" dan o da belli ki.
Ayrı seviyorum ben bu çocukları.
Tebrik ederim Deniz'i.
Aylin'cim Elif de hiç üzülmesin.
Ünsal Oskay'ın deyimiyle,
"Yıkanmak istemeyen çocuklar" dan o da belli ki.
Ayrı seviyorum ben bu çocukları.
nasıl içim rahatladı
sophia yazdı:
2 fen yanlış benim kızımın sonuçlarında
bu arada aylin önümüzdeki yıl düz liseler olmayacak ya kötübir anadolu lisesi yada meslek lisesi olacak kızın için
hadi gecmisler olsunnnnnn....
sorulara da baktim yesim. ing ve fransizca sorularinda gene iki tane obez var yeme de yeme diye cevaplar. soru komisyonundakilerden biri ebru şallı bence :lough: :lough:
Ohh geçmiş olsun üçünüze de...
Deniz'i tebrik ederim, belliydi zaten!
Hediyesi ne Deniz'in? Okuma bayramında sunuculuk yapan oğlum, kendini çok başarılı bulduğu için bile hediye istedi. :lough:
Deniz fazlasıyla haketti.
Boyu da , kilosu da geçtiDeniz.. yazdı:
Yesim su imza resmini de bi up-to date etsen artik. Deniz'in boyu seni gecmistir artik..
Tesekkür ederim. Fransızca da yapamadığı soru bunlardan biri zaten İlk defa duydu, müfredatta varmıydı onu araştırıyoruz şimdi.blueblue yazdı:
hadi gecmisler olsunnnnnn....
sorulara da baktim yesim. ing ve fransizca sorularinda gene iki tane obez var yeme de yeme diye cevaplar. soru komisyonundakilerden biri ebru şallı bence :lough: :lough:
Tesekkür ederizpia yazdı:
Hediyesi ne Deniz'in? Okuma bayramında sunuculuk yapan oğlum, kendini çok başarılı bulduğu için bile hediye istedi. :lough:
Onun bana alması lazım
Tesekkür ederim Kızım değil oğlumhanif... yazdı:
tebrik ederim kızınıza hayatında başarılar dilerim yarın da bizim için büyük bir heyecan ne olur dua edin hedef büyük robert koleji..
Kızınızı tebrik ederimsophia yazdı:
2 fen yanlış benim kızımın sonuçlarında
bu arada aylin önümüzdeki yıl düz liseler olmayacak ya kötübir anadolu lisesi yada meslek lisesi olacak kızın için
Sana da Murat alsın, baskı yap!Yeşim_Yıldırım yazdı:
Tesekkür ederizpia yazdı:
Onun bana alması lazım