Sakıncası yoksa sizden 18 mayıs için izin rica edebilir miyim de, işlerimi aksatmayacak şekilde önceden ayarlayacağım de
olmadı melül melül bak arada
Sakıncası yoksa sizden 18 mayıs için izin rica edebilir miyim de, işlerimi aksatmayacak şekilde önceden ayarlayacağım de
japonbebek yazdı:
Eski forum hortlamış, yoksa benim bunu yazmamın üstünden nice 18 Mayıslar geçti
Şimdi napıyor müdür iyimi
Aman nolcak oda insan ben gittim gelmıcem dedım gelmıcem ondanmı korkucam dimi ama
yazsel yazdı:
Şimdi napıyor müdür iyimi
Aman nolcak oda insan ben gittim gelmıcem dedım gelmıcem ondanmı korkucam dimi ama
Benim müdürü soruyorsun sanıyorum?
Ne durumda bilmiyorum, gitti kendileri...
Ama ben korkudan değil saygıdan konuşamamıştım, şimdi öyle bir problemim yok çok şükür
Hadi gözünaydın
bunu okudum 10 kez filannnnnn
aldım izni,ama akşam 4 te değil 5 te çık ben yokum çünkü dedi,neyse buna da şükür,acaba yarın cumartesi olduğunu biliyormu bak ondan emin değilimmmm
ben direk ona bağlıyım ama muhasebe filan kendi arasında hallediyo,beni de muhasebeye dahil etseler tam süper olurduV!LDAN yazdı:
O koskoca genel müdür ve şirket sahibi ise ve sen direk ondan izin aldığına göre...canom yazdı:
Vilicim genel müdür oliyi kendisi aynı zamanda şirket sahibi,o yüzden zorV!LDAN yazdı:
2 yıl geçmiş formun üzerinden ama biz hala bi arpa boyu yol alamamışıkcanom yazdı:
izin istiycemmmm,bugün 4 te çıkmam lazım yarın işe gelmemem gerek,ay çok fena oluyo bu izin işleri
10 dk.ya aldım aldım yoksa gidecek bende arkasından bakakalıcam
Hala nasıl izin alınır derdindeyiz
Telefonda söylemesi daha kolay oluyor, bırak çıksın, ararsın sonra
Ya senin konumun çok iyi, korkmana gerek yok, dal yanına ya da O kendi konumundan bi haber, gene korkma dal gitsin
valla ben hiç zorlanmıyorum ben izne çıkcam diyorum o her seferinde hayır diyor iyi tamam diyorum iznimi yazar masanıza bıkırım diyorum
hiçproblemolmuyor.
olmadık bir zamanda zaten izin istemeyeceğimi bilirler, en sıkışık zamanda izin istiyorsam da çok zorunda olduğum için istediğimi bilirler yine izin verirler.
Bugüne kadar benim izin isteyip de onların ikilettiğini hiç bilmiyorum doğrusu