bende haftalık pazar alışverişimi yaparken buna dikkat ederek alıyorum sanırım ben biraz daha fazla sebze pişiriyorum.
bende haftalık pazar alışverişimi yaparken buna dikkat ederek alıyorum sanırım ben biraz daha fazla sebze pişiriyorum.
Boyle program bana gore degil Ayse ne yapacagim diyerek mutfaga girip 1 saatin icinde 3 cesitle cikmak daha bir heyecanli oluyor.
onuda denedim corbalara birakiyorum o heyecani. hangi corba diyerektenAysima-Yasemin yazdı:
Boyle program bana gore degil Ayse ne yapacagim diyerek mutfaga girip 1 saatin icinde 3 cesitle cikmak daha bir heyecanli oluyor.
turkiyede tatildeyken pazar cikinca tum tezgahlardan hertur sebzeyi alip biran once eve gidip pisiresim gelir... buralardaki sebzeler ne goruntu olarak nede tat olarak oradakileri tutmuyor ne yazikki cok sebzesever cocuklar yetistiremedim... kendim pisirip kendim yerim gibi oluyor.. neyseki yazlari bi kac ay kendi bahcemizden doya doya yiyoruz sebzelerden...ÇİÇEK yazdı: