1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 43 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Ben dün boyu ayarlanabilen bir basket potası aldım, ama Sude hanım 10 dakika oynadı sıkıldı, bıkmadan oynadığı oyun hamurlarının başına döndü yine...
    Bir sepet dolusu oyuncak öylece duruyor, bende ilgisini çekecek şeyler olur diye habire alıyorum bakalım nereye sığdıracağız onları..

Sizlerde yazın bakalım en son hangi oyuncağı aldığınızı, oyuncak alırken fikir edinmiş oluruz...

Sevgiler..

Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Merhaba,

İçiçe geçen taslardan aldım. Büyükten küçüğe renkli renkli...

Bir de üzerinde resimler olan sünger küplerden ..

Bayılıyor. Kaptırısa epeyce oynuyor...

Sevgiler...

Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Ayşegül'cüğüm, açıkçası ben çok oyuncak alınması taraftarı değilim. Neden dersen çocukların hayal gücünün gelişmesine olumsuz etkisi oluyormuş. Hatta biz bazı günler, sırf bu nedenden dolayı Toy's R'us birşey almadan dönüyoruz. Sinan istemiyor mu, tabiki bazen sızlanıyor ama, şu anda yanımda param yok gibi nedenlerle biraz oyalıyorum.

Şu sıralar akıl ve yetenek geliştirici oyuncaklar alıyoruz; eş bulma, puzzle (160 parça) v.s.. gibi..

Sude'yi öpüyorum...

günaydın canısı, sudem nasıl?

oyuncak konusuna gelince ,
    en yakın arkadaşımın cok güzel bir oyuncak dükkanı var.eeeee dolayısıyla o dükkanda ne kadar ceşit varsa en az biri mevcut bazen ne aldığımı unutup 2.alıyorum , sonra sakladığım oyuncakları cıkarırken bakıyorum aynısı.
    neyse ,
    en son hastanede yatarken 100 parçalık lego ve evdeki robotun daha büyügünü aldık.
    robotla 2 gün oynadı

ama legolarla büyük bir hevesle hala oynuyor ve cok güzel şeyler yapıyor.daha önce aldığım legolar az parcalıydı , ilgisini çekmemişti.

basket potasına gelince egede 1 gün oynadı sonra bıraktı , bende kaldırdım , büyüyünce oynar.tren , ucak , kumandalı , kumandasız arabalar , sesli oyuncaklar , peluşlar, küpler,bultak, .......bunların hiçbiri ile legoları kadar güzel oynamadı.

yaratıcılıgıda gelişiyor, cok güzel oynuyorlar

Toy's"R"Us 'ta beğendiği, çok ilgisini çeken bir oyuncak görmüştük.Adı "Aktivite masam".(+18 mounths) Üzerinde değişik butonlar var.Müzikli ve renkli ışıklar yanıp sönüyor, ayrıca 4 tane kutucuk ve herbirinin önünde düğmesi var (Aslan, fil,maymun,kedi)Ve bastığında kutudan o hayvan kendi sesiyle çıkıyor.Manyetik yazı tahtası var.3 tane topu ve bunları yuvarlayabileceği delik var.Gerçekten hoş birşey.Şimdilik hevesi biraz geçti.Hiçbiri onun gerçek tencere ve tavalarının yerini tutmayacak gibime geliyor.Çünkü onlardan asla vazgeçmiyor.

Simge daha Sude ablası kadar olmadı .9 aylık ve oyuncaklarla pek ilgisi yok.En son aldığımız kurbağa arkadaşları ve orkestrasının üstüne kusurak,onu da bozdu(her ne kadar babası şaç kurutma makinasıyla kurutmaya çalışsa da )
    Doktoru da Simgenin bulunduğu ay itibariyle, oyuncaktan ziyade evde ki herşeyin onun ilgisini çekebileceğini söyledi.Bende şimdilik tencere kapakları,küçük kutularla idare edeceğim,çünki ,aldığın oyuncakların kullanma süresi 5 dakika falan oluyor
    sevgiler...

En son Örümcek Adam Motosikleti ve silindir kamyonet aldım, çok severek oynadı....

Legolar ve arabalarla oynamayı çok seviyor, bazı akşamlarda oyun hamuru ile oynuyor....
    Bu hafta sonu ona tahta puzzele almak istiyorum, bakalım ilgisini çekecek mi
    Haaa birde küçük yarış arabalarıyla otoparkçılık oynamaya bayılıyor....

Sude için mutfak setleri alabilirisin, birde ütü masası ve ütü alabilirisin canım.....

ayşeciğim;
    ben çok uzun süredir seline oyuncak almadım...biraz daha geçsin zeka geliştirici lego vb.. oyuncaklar alacağım..şimdi çok erkenmiş...(oyuncakcılar söyledi)evde selinin yığınla var..ben bekarken hamburgercilerden çok toplamıştım )onlarla idare ediyoruz....en çokta kafası kopmuş bebeğini ve kendi kendine yürüyen ördeğini seviyor.. bence fazlasına gerek yok canım

AYŞECİM

Ayşecim daha önce söylediğim Sude nin sadece iştahı sıfır onun dışında herşey yolunda şu an allaha şükür, umarım bunun arkasında bir hastalık yoktur..
    Bu arada Sude de Legolarla oynamayı seviyor gerçi 1 haftadır onlarında yüzüne bakmıyor, bazen odasında çok oyuncak olduğundan çocuk şaşırıyor hangisini oynayacağını oyuncak seçemiyor diye düşünüyorum valla, fırsat bulduğum bir ara bir kısmını ortalıktan kaldırıp alternatifleri azaltayım diyorum, birsüre sonrada diğerlerini çıkarırım tabii oynarsa
    Egeyi öp benim için, umarım toparlamıştır kendini..

Ayşeciğim açıkcası biz fazla oyuncak almıyoruz, Kızımın varı yoğu " Cabbar" adında bir bebeği var geçen yaz anneannesi ile Adanaya gitmişti 10 gün kadar kızımıza döndüğünde hoş geldin hediyesi olarak almıştık onun üzerine bir kaç bebek ve lego aldık ama o hep cabbarı ile oynar artı kızım kitap okumasını çok seviyor teyzesi bizim daireden geçmiş yılların resimli ders kitaplarını götürüyorum çook mutlu oluyor onları önce ben okuyorum sonra kendisi bana ve cabbarına okuyor bizim kız okula erken başladı heralde
    Her gün ben okula gidiyorum öğretmenim çağırıyor diye odadan odaya geçiş yapıyor